Новости Одессы и Одесской области

Державна прикордонна служба покращує логістичну складову (ФОТО, ВИДЕО)

Державна прикордонна служба покращує логістичну складову (ФОТО, ВИДЕО)

Державна прикордонна службаЛогістичний центр відкрито вчора на базі Одеського прикордонного загону Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Центр створений з метою вдосконалення логістичних питань прикордонного відомства. Його існування та функціонування дозволить суттєво скоротити терміни та шляхи доставки та отримання необхідного майна від постачальника до замовника. Це значить, що буде організоване безперебійне і своєчасне забезпечення органів охорони кордону як Південного регіонального управління, так і окремих підрозділів Азово-Чорноморського регіонального управління матеріально-технічними засобами, продовольством тощо.

Ідея створення логістичних центрів не нова. До 2001 року в прикордонному відомстві існувала розгалужена мережа складів регіональних управлінь. Але на той час вони були визнані як недоцільні та ліквідовані.

Голова Державної прикордонної служби України генерал-полковник Віктор Назаренко зокрема зазначив: — « Хочу подякувати всьому особовому складу, кожному військовослужбовцю, кожному працівнику, які в найкоротший термін здійснили облаштування цих приміщень, їх готовність до експлуатації.

Упевнений, що за підтримки Президента України, підтримки уряду, міністра внутрішніх справ, небайдужих народних депутатів, ми і надалі будемо розвивати наше відомство, створювати усі необхідні умови для оперативного та якісного виконання визначених завдань.

Ми продовжуємо системне реформування нашої служби за кращими європейськими стандартами, вони стосуються усіх аспектів нашої діяльності. І сьогодні, ми з вами вперше відкриваємо сучасний логістичний центр ПдРУ на базі Одеського прикордонного загону.

Зручне місце дислокації значно підвищить оперативність та забезпечить значну економічну ефективність. Децентралізація системи забезпечення – успішна практика передових армій світу та одна з складових реформи нашого відомства. Висловлюю слова вдячності керівництву ПдРУ та Одеського прикордонного загону, за ініціативу та проведену роботу.

Шановні колеги, ще раз дякую вам за плідну і самовіддану працю, бажаю всім здоров’я, добра, щастя, наснаги, успіхів у службі і праці на благо процвітання нашої Батьківщини. Слава Україні»!

Отже сьогодні Південне регіональне управління виступає новатором створення логістичного центру. Саме за результатами роботи одеського, буде прийнято рішення щодо доцільності створення подібних логістичних центрів і в інших регіональних управліннях. Це стане черговим кроком у передачі певних повноважень з питань матеріально-технічного забезпечення прикордонних підрозділів від адміністрації Державної прикордонної служби безпосередньо до регіональних управлінь.


Довідково: На облаштування центру залучено коштів на суму у 1,5 млн. грн. З них державні кошти склали біля 550 тис. грн, 500 тисяч грн. – шефська допомога, та виконано робіт власними силами на суму 450 тисяч грн.

Сектор з питань взаємодії із засобами масової інформації
Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции