Новости Одессы и Одесской области

Одеситів і гостей міста запрошують на фестиваль до ботанічного саду (ФОТО)

27-28 червня усі охочі зможуть відвідати екскурсії, виставку рослин, а також майстер-класи у Ботанічному саду Одеського національного університету імені І.Мечникова (Французький бульвар, 48/50), завітавши на фестиваль “День в саду”. На гостей чекатимуть з 10:00 до 16:00 години.

 “На фестивалі працюватиме школа юних садівників і консультаційний центр, де фахівці відповідатимуть на всі запитання, — каже дендролог ботанічного саду Катерина Чабан. — Гості зможуть ознайомитися із рослинністю, подивитися виставки картин із природних матеріалів. Діти матимуть можливість навчитися плести вінки та відвідати інші майстер-класи”.

Вартість вхідних квитків для дорослих — 15 гривень, для дітей шкільного віку і студентів — 7 гривень.

Справка:

Усього на території, площею майже 20 гектарів, ростуть дерева, насіння яких купували по всьому світу, зокрема привезли із Парижа, Сингапура, Берліна, Будапешта. Ботанічний сад поділений на дві частини: стару — засновану у 1880 році (Французький бульвар, 87), та нову — облаштовану 1948 року (Французький бульвар, 48/50). Як відзначають дендрологи, 223 більш як сторічних дерев на старій території і 35 на новій ботанічний сад втратив два роки тому внаслідок буревію. Наслідки досі ліквідовують, проводячи омолодження рослин.

Фото Валерії Цуканової

Галина Мельник.

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции