Новости Одессы и Одесской области

Одеське відділення АМКУ покарало учасників торгів за змову

Одеське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ТОВ «Об’єднаний торговий дім «Безпека руху» та ТОВ «Торговий дім «Енергетичне машинобудівництво» на 136 000,0 грн. за порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій (змови), що призвели до спотворення результатів торгів.

Участь у торгах прийняли лише дві фірми: ТОВ «Об’єднаний торговий дім «Безпека руху» та ТОВ «Торговий дім «Енергетичне машинобудівництво». За результатами конкурсу замовником було укладено договір з ТОВ «Об’єднаний торговий дім «Безпека руху» на постачання вузлів та деталей (колодки гальмівні). Ціна договору склала 10 118 640,00 грн.   

Відділення встановило, що учасники торгів ТОВ «Об’єднаний торговий дім «Безпека руху» та ТОВ «Торговий дім «Енергетичне машинобудівництво», які повинні виступати конкурентами у відкритих торгах, під час підготовки пропозицій конкурсних торгів та участі у процедурі закупівлі діяли спільно, узгоджуючи свої дії, що призвело до усунення конкуренції між ними та спотворення результатів торгів.

Справа була розпочата за поданням правоохоронного органу.

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции