Новости Одессы и Одесской области

В Одессе закроется известный магазин

Галина ДольникМагазин украинской книги на Троицкой, 30 закроется в апреле. 

Об этом директор магазина Галина Дольник сообщила на своей странице в «Фейсбук».

«Ми працювали для вас 7 років, і дуже вдячні усім тим, хто нас підтримував, як міг.
Цінуємо та любимо кожного з вас!
Закриття – це дуже болісна річ.
Тривалий час Книжкова Крамниця була ЄДИНИМ у мільйонному місті магазином Української книги, затишною місциною для одеських інтелектуалів та шанувальників українського слова. Ми провели чимало творчих зустрічей у невеличкій, проте затишній «криївці».
Згадуватимемо ті часи з ностальгією.
Сподіваємося, наша робота не була марною», — заключила Галина Дольник.

Одесский медиа-эксперт Зоя Казанжи поддержала директора магазина: «Все має початок і все має кінець. Якби українська громада була активнішою і сприймала буквально слова "свій до свого по своє", то, певне, пані Галя ще довго радувала б нас книжками на Троїцькій. Тому що саме у Книжковій крамниці були найдешевші книжки і то був навіть не маленький бізнес, а велика місія. Залишається Книгарня на Катеринінській, 77. І от щоб не зітхати і бажати триматися, приходьте! Тут є класна кава і дуже багато гарних книжок, альбомів, путівників, дитячої літератури, листівок… Тому давайте допомагати своїм і підтримувати своїх. Отже, заходьте на Катеринінську, 77 і просто купуйте книжки. Пані Галю, все добре, чесно!».

— Раніше закінчилась епоха першої крамнички на Троїцькій, другої на Мечникова, тепер черга Троїцької, 30. Але це й є прояв живості й живучості нашої книги, її здатності трансформувати простір, — написал в «Фейсбуке» заместитель генерального директора Национального Центра Александра Довженко Иван Козленко.

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции