Новости Одессы и Одесской области

Топ-5 закладів Одеси, де готують смачну піцу

Топ-5 закладів Одеси, де готують смачну піцу

У пошуках найкращого закладу, у якому клієнтам пропонується доставка піци Одеса, обов’язково зверніть увагу на декілька найцікавіших ресторанів. Тут завжди смачно, швидко та якісно.

Monopizza

Один з найкращих закладів, який пропонує дійсно смачну італійську піцу. У ресторані багато різних страв, особливо великий вибір піци. Додатково можна замовити салати та закуски, отримати насолоду від десертів власного приготування та напоїв, які створюють з особливими інгредієнтами.

Усі інгредієнти найкращі, бо їх ретельно підбирають у хороших постачальників. Віддають перевагу свіжим компонентам, бо ніякі напівфабрикати не використовують у рецептах ресторану. Заготовки також не роблять. Усі замовлення починають виконувати тільки після того, як отримують заявку від гостей.

Завдяки професійним навичкам та використанню сучасного обладнання, швидкість роботи кухарів вражає, Середній термін приготування страви – 15 хвилин. А доставка замовлення при цьому займає близько півгодини.

Отримати найкращий сервіс у Монопіца – це легко.

Привітні кур’єри у найкоротші терміни привезуть для вас ваші улюблені страви. За рахунок акційних пропозицій клієнтам завжди вдається непогано заощадити. Отже, немає нічого дивного, що так багато людей сьогодні обирають саме цей варіант.

1794 Pizza, Burgers & WOK

Заклад пропонує смачну піцу та швидку доставку. Серед пропозицій є інші страви, тому можна отримати непогане меню навіть для святкового столу. Кур’єри у ресторані досить швидкі, тому доставка відбувається у короткі терміни.

Можна отримати знижки, бо іноді у ресторані пропонують цікаві акції. Але основні ціни тут також непогані, отже клієнти можуть замовляти улюблену піцу з мінімальними фінансовими втратами.

OM NOM NOM

Меню велике, бо у ньому не тільки піца, а й суші, бюргери, салати, смачні закуски та доповнення до столу. Можна обирати класичні рецепти піци та сучасні цікавинки.

Заклад доставляє замовлення за адресою у різні райони міста та у найближчі приміські території. В залежності від адреси змінюється термін доставки замовлення та мінімальний заказ, бо саме завдяки йому клієнтам вдається оформити безкоштовно послуги кур’єрів.

Brooklynpizza

Смачна та запашна піца від ресторану сподобається кожному. У меню дуже багато різновидів страви, тому обирати можна дійсно варіант за своїм смаком. У наявності варіанти з м’ясом, морепродуктами, сирами, спеціями, класичні італійські рецепти та стилізовані автентичні.

Отримати замовлення можна вже приблизно за півгодини. Особливо, якщо адреса розташована десь у центрі міста.

Stella Pizza

Цікаве меню можна побачити у закладі Stella Pizza. Тут є піца – та сама класична та дуже смачна. А також можна обрати так звані піцендвічі, які є поєднанням смаку піци та форми сендвіча. Зацікавилися? Тоді мерщій замовляйте новинку від кухарів ресторану, оформлюйте доставку за адресою та готовьтесь зустрічати кур’єра. Він буде за півгодини.

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции