Новости Одессы и Одесской области

Про сучасні алюмінієві двері Wisniowski Creo в Одесі розповідають спеціалісти vorota24.com.ua

Про сучасні алюмінієві двері Wisniowski Creo в Одесі розповідають спеціалісти vorota24.com.ua

Візитною карткою кожного будинку являється встановлена вхідна система. Вона дає зрозуміти, який характер має власник приватного помешкання, демонструє його вподобання та, звичайно ж, підкреслює статус. Саме тому елітні зовнішні двері Creo стають відмінним рішенням для цінителів оригінальності, індивідуальності та вишуканого стилю. Конструкції з даної серії здатні задовольнити будь-яку творчу особистість різноманітністю дизайнерських варіантів. Крім того, польські вироби преміум-класу заслужили довіру покупців завдяки своїй бездоганній якості та багатофункціональності. Якими перевагами та можливостями їх наділено, розкажуть фахівці «ВОРОТА 24».

 

Елітні двері Creo – максимальний захист приватного будинку

Elitni vkhidni dveri v budynokНа польському заводі WIŚNIOWSKI виготовляють продукцію, що відрізняється високою надійністю. Вхідні двері в будинок виконані з міцних алюмінієвих листів та якісної фурнітури. Товщина полотна складає 77 мм, такі ж параметри має і трикамерне скління в панелі, яка оснащена теплою рамкою (U = 0,6 Вт/ м²∙К). Система у максимальному розмірі 1400х2500 мм відрізняється чудовим коефіцієнтом тепловіддачі – 0,8 Вт/м²∙К. Спеціальні ущільнювачі останнього покоління забезпечують якісну термоізоляцію прорізу. Це означає, що навіть в найхолоднішу зиму тепло не покидатиме будинок. Щільне пінне заповнення стулки гарантує збереження температури та чудовий захист від шуму (Rw = 36 Db).

Що стосується безпеки – вхідні металеві двері мають врізаний циліндричний замок із протизламними властивостями. Для підтвердження надійності надається відповідний сертифікат. Крім того, вироби з колекції CREO відрізняються чудовою стійкістю до деформації та негативного впливу атмосферних опадів. Після пройдених суворих випробувань системи отримали вищу ступінь невразливості від кліматичних умов.

 

Металеві двері під замовлення: дизайнерські рішення

Suchasni alyuminiyevi dveri z PolʹshchiДля вхідних систем польського виробництва пропонується величезна кількість доступних стилів виконання. На даний момент надається вибір з 30 моделей, різних за кольоровим і декоративним оформленням. Як доповнення використовуються різні види ручок і скління, здатне пропускати денне світло в оселю. При виготовленні дверей на замовлення в них буде врізане скло, яке задовольнить всі вимоги покупця. Це можливо завдяки широкому вибору видів його виконання: декоративне, матове, світловідбиваюче чи оброблене піскоструєм.

В разі потреби вхідну систему буде виготовлено за індивідуальним дизайном. Модель CREO 300, наприклад, має неабиякий попит, оскільки дозволяє створити власний стиль: обмеження у варіаціях декору та колірної гами практично відсутні.

Варто відзначити, що завдяки використанню технології вертикального фрезерування, конструкції для дому виготовляють в одному стилі з гаражними воротами та вуличними огородженнями з колекції WIŚNIOWSKI Home Inclusive. Таким чином виходить чудове поєднання всіх систем.

 

Автоматичні двері для розумного будинку

Vkhidni dveri Wisniowski Creo v OdesiМи давно звикли спрощувати повсякденні процеси за допомогою смартфонів і гаджетів. SmartCONNECTED являє собою програму, призначену для повного контролю доступу в дім з будь-якої точки світу. З цією функцією більше не доведеться годинами шукати ключі. За допомогою одного натискання на екран телефона ви відкриєте доступ до приміщення або навпаки зачините вхід. Крім того, розумна система має можливість підключення відразу до декількох конструкцій. Саме тому вона є дуже функціональною та зручною. Бажаєте максимально убезпечити свій будинок? Можете додатково встановити такі пристрої, як кодова клавіатура, зчитувач відбитків пальців, електронне вічко з вбудованим дзвінком і т.п.

 

Вхідні двері в будинок Creo – головні переваги

Замовники, які зробили вибір на користь цієї моделі, здійснили покупку через такі причини:

  • Надійність та безпека конструкції підтверджується сертифікатами;
  • Пропонується безліч способів контролю доступу до приміщення на будь-який смак;
  • Можна обрати оптимальне дизайнерське рішення з каталогу чи замовити ексклюзивне оформлення;
  • Вхідні системи здатні ідеально захистити оселю від шуму та холоду.

 

Як замовити алюмінієві двері Wisniowski Creo в Одесі?

Для здійснення вигідної покупки необхідно лише перейти за посиланням https://vorota24.com.ua/products/category/vhodnyie-dveri-wisniowski-creo#callback та оформити заявку. Ви можете скористатися послугою зворотного зв’язку, заповнивши поле «розрахунок вартості». Щоб дізнатися більше інформації про товари з нашого асортименту, звертайтеся за номером телефону +38 (067) 693-70-77. Важливо знати: установка дверей CREO вимагає певних навичок. Тому, якщо ви не впевнені, що впораєтесь самостійно, замовте професійний монтаж під час оформлення заявки. Переконатися у найвищій якості польської продукції можна в демонстраційному салоні «ВОРОТА 24 Одеса». Чекаємо на гостей у спеціалізованому шоу-румі за адресою: вул. Михайла Грушевського, 15-А, офіс А28.

Внештатный журналист

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции