Новости Одессы и Одесской области

Що таке гарячі тури?

Що таке гарячі тури?

Гарячі туриНаближається сезон відпусток, й дедалі більший інтерес викликають гарячі тури. Ці акційні пропозиції від туроператорів породжують безліч розбіжностей. Їх прихильники стверджують, що можна отримати царський відпочинок при мінімальних вкладеннях. Противники вказують на недостатню комфортність чартерних рейсів, неможливість обрати готель та інші мінуси. Проте, популярність гарячих пропозицій дуже висока, особливо з наближенням пляжного сезону. Знайдіть свою путівку тут https://turne.travel/ua-uk/goryashie-putevki/ — гарячі тури на різний смак!

  

Чому «горять» путівки?

Гарячі туриТуроператори заздалегідь бронюють готелі та перельоти «оптом». Це робиться для того, щоб потім, коли до них звернеться турист, мати можливість запропонувати йому різні варіанти. Для цього заздалегідь резервуються номери, організовуються чартерні перельоти. Адже конкуренти не баряться – тому важливо діяти швидко й забезпечити своїх клієнтів максимальною кількістю цікавих пропозицій.

А що ж відбувається, якщо скомбіновані шляхом довгих старань, ретельно продумані до найменших дрібниць тури не вдалося продати? Саме так і починають «горіти» путівки. За кілька днів до вильоту компанія пропонує нерозпродані тури зі щедрими знижками. Це дає туристам можливість заощадити на відпочинку близько 40% коштів. А туроператорам – повернути свої вкладення.

Плюси гарячих турів:

  • Цінова доступність
  • Можливість відпочити у п'ятизірковому готелі за ціною тризіркового
  • Наявність постійних пропозицій на популярні напрямки

Мінуси:

  • Неможливість спланувати відпочинок заздалегідь
  • Необхідність діяти швидко – купувати путівку, узгоджувати відпустку, збиратися у дорогу
  • Переліт чартерним рейсом

Основна незручність полягає в тому, що гарячі тури потрібно «ловити» й діяти при цьому спритно, щоб у вас не перехопили його інші бажаючі. Натомість, можливість економії повністю це виправдовує!

  

Які напрямки «горять» найчастіше?

Ймовірність «зловити» вигідну путівку останньої миті є по тих країнах, які користуються найбільшою популярністю в туристів. Адже на них оператори бронюють більше місць, внаслідок чого вище шанси на появу гарячих пропозицій.

Гарячі тури. ТуреччинаОдин з затребуваних напрямків у цьому плані – Туреччина. Сюди гарячі тури зустрічаються часто й у величезній кількості. Та для українців курорти цієї країни давно вже стали чимось на кшталт дачі. Завдяки безвізовому режиму можна безперешкодно прилітати сюди на відпочинок. Це дозволяє викупити вигідну путівку в останній момент, зібрати валізу й вирушити в дорогу. А на місці мандрівника чекатимуть усі принади турецької східної казки: релакс на пляжі та у хамамі, багато смачної їжі й незабутній шопінг.

Також часто зустрічаються гарячі тури за наступними напрямками:

  • Єгипет – величні пустелі, стародавні піраміди, гробниці фараонів, вулиці Каїра ваблять своїм колоритом, а Червоне море з багатим підводним світом подарує насолоду від плавання та дайвінгу
  • Туніс – безтурботний відпочинок на пляжі, розслаблюючі процедури таласотерапії, спадщина стародавніх цивілізацій та мальовничі пейзажі цієї країни нікого не залишать байдужими
  • ОАЕ – відмінно підходить для сімейного відпочинку, пропонує розмаїття розваг (екскурсії, яхтинг, сафарі, видовища), демонструє чудеса урбаністичної архітектури

Крім цього гарячі тури іноді пропонуються до Іспанії, Грузії, Греції, Італії, Кіпру. За цими напрямками таке відбувається значно рідше, й «летять» вони дуже швидко. Однак якщо постійно моніторити гарячі тури, можна стати тим щасливцем, якому дістанеться путівка мрії за доступною ціною!

Внештатный журналист

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции