Новости Одессы и Одесской области

Як вибрати зимове взуття?

Як вибрати зимове взуття?

Зимова негода потребує більш ретельного вибору повсякденного взуття. Щоб було тепло, зручно та безпечно треба знати кілька кроків якими треба користуватися приходячи в магазин взуття.

Придбаючи зимові черевички слід в першу чергу звертати увагу не на їх зовнішній вигляд, а на підошви взуття. Від експлуатаційних властивостей матеріала, з якого виготовлена підошва залежить термін використання чобіт та їхня зручність.

Підошва не повинна бути слизькою і мусить мати підвищену стійкість до стирання та добре згинатися. А також не повинна деформуватись. Добре, якщо зимове взуття має рифлену підошву. Завдяки високим показникам зчеплення з поверхнею вона забезпечує стійкість зимовим черевикам, гарантуючи ваше вільне та безпечне пересування по льду. Також подивіться на її товщину. Чим підошва товще, тим краще – ногам буде тепліше.

 Всім цим вимогам в повній мірі відповідають підошви, які пропонує інтернет-магазин «Обув-комплект. На сайті http://obuv-complekt.com/p63665564-pdoshva-dlya-vzuttya.html ви зможете ознайомитись з багатьма моделями.

Не треба купувати зимові чоботи упритул. По-перше, нога в взутті не за розміром швидко втомлюється, а по-друге – буде мерзнути в холодну погоду.

Купуючи зимове взуття треба віддавати перевагу природнім матеріалам – а саме натуральній шкірі. Вона добре тримає форму стопи, дихає, але не пропускає вологу.

Сучасне зимове взуття радує своєю різноманітністю. Якщо ви звикли ходити на високому каблуці – це не є проблемою. Треба тільки уважно придивитися до каблука, щоб він був стійким і надійним.

Примірявши всі моделі, які сподобалися і визначившись з потрібним розміром, уважно огляньте чоботи ще раз. Порівняйте лівий і правий чобіт, перевірте відсутність тріщин і складок, а також міцність швів. Спробуйте кілька разів розстебнути/застібнути блискавку – вона повинна робити це легко і не «заїдати».

Сподіваємося, що все це допоможе вам розпочати новий зимній сезон озутими в надійне, якісне і тепле взуття, яке не підведе в суворі холоди!

Внештатный журналист

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции