Новости Одессы и Одесской области

АМКУ застерігає: не станьте жертвами шахраїв

АМКУЗвертаємо увагу на те, що останнім часом до Антимонопольного комітету України надходять звернення громадян стосовно дій, які можуть мати ознаки шахрайства.

Зазначені дії полягають у надходженні дзвінків від невідомих осіб, які представляються представниками Департаменту соціальної політики Київської міської державної адміністрації з посиланням на виконання зобов’язань, визначених у рішенні Антимонопольного комітету України у справі про порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції. Згадані особи обіцяють повернення всієї суми коштів, раніше витрачених громадянами на придбання препаратів, які є біологічно активними добавками (БАДами) у разі, якщо громадяни сплатять страховий платіж у розмірі 30-40 відсотків від суми витрачених коштів.

Cлід зазначити, що органами Антимонопольного комітету України не розглядалося жодної справи про порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції під час реалізації препаратів з прийняттям рішень з зобов’язаннями про повернення громадянам коштів, витрачених ними на придбання препаратів, які є БАДами.

Враховуючи наведене, Антимонопольний комітет України наголошує, що зазначене не має жодного відношення до діяльності органів Антимонопольного комітету України.

З метою уникнення можливих шахрайських дій та відповідного реагування рекомендуємо невідкладно звертатися з повідомленням про схожі випадки безпосередньо до правоохоронних органів та органів Антимонопольного комітету України (центральний апарат або обласні територіальні відділення Антимонопольного комітету України).

Телефони «гарячої лінії»:

Антимонопольний комітет України (044) 594-64-10.

Територіальні Одеського відділення Антимонопольного комітету України (048) 728-36-3

Прес-служба Антимонопольного комітету України

Київ-35, вул. Урицького, 45, офіс 528

www.amc.gov.ua

тел./факс: 251-62-91

e-mail: [email protected]

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции