Новости Одессы и Одесской области

Всеукраїнський конкурс краси та талантів «Міні-принцеса Україна 2017» відбудеться в Одесі

Всеукраїнський конкурс краси та талантів «Міні-принцеса Україна 2017» відбудеться в Одесі

Всеукраїнський конкурс краси та талантів «Міні-принцеса Україна 2017»27 серпня в концерт-холі "Сади Перемоги" (м. Одеса) відбудеться грандіозне свято добра, талантів та краси – "МІНІ-ПРИНЦЕСА УКРАЇНА 2017".

20 найяскравіших дівчаток з усієї України змагатимуться за титул головної МІНІ-ПРИНЦЕСИ країни, за найбільшу корону та право протягом 2017 року бути Послом добрих справ.

Дівчата пройшли серйозний період підготовки: зйомки, репетиції, інтерв'ю, заняття з дефіле, хореографії, акторської майстерності, брали участь у соціальних акціях — все заради того, щоб здивувати глядачів своїми талантами, а також довести, що справжні принцеси ті, хто мають добре серце!

На святі гостей очікує яскраве fashion-show від конкурсанток, виступи зіркових гостей, презентація ексклюзивних відеопроектів студії "Міні-принцеса", а також безліч сюрпризів та подарунків від партнерів заходу!

Головна благодійна місія конкурсу "МІНІ-ПРИНЦЕСА УКРАЇНА 2017" — допомогти вихованцям із дитячого будинку в селі Лаврів (Львівська область), а саме закупити теплий осінній одяг та канцтовари до школи. Кошти від продажу білетів будуть витрачені на потреби дитячого будинку. Ми щиро запрошуємо всіх небайдужих на свято дитячих талантів та краси — "МІНІ-ПРИНЦЕСА УКРАЇНА 2017"!

Давайте разом здійснимо мрії дітей, які потребують нашої підтримки!

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции