Новини Одеси та Одеської області

На Одещині затримали чоловіка, який чекав на “руський мір” (відео)

На Одещині затримали чоловіка, який чекав на “руський мір” (відео)

На Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно з представниками СБУ виявили шанувальника «руського міра». Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Чоловік виявився уродженцем Кривого Рогу. Він за документами, але не за свідомістю є громадянином України. Планував вибути в Молдову через пункт пропуску «Старокозаче», пишуть в Держприкордонслужбі.

Під час перевірки правоохоронці з’ясували, що 40-річний житель Дніпропетровщини є читачем та підписаний на ресурси, які підтримують окупантів та навіть записує свої звернення, в яких поширює наративи російської пропаганди.

У своїх відео «блогер» шкодує, що народився в Україні. Зневажливо називає малу батьківщину «рагулятнею» та висловлює сподівання у нездійсненне – прийняття наших територій до складу країни, яку весь світ визнає агресором.

Як написали прикордонники на своїй сторінці у Facebook, детальніше про свої побажання та мотивацію він розповідатиме не своїм підписникам, а представникам українських правоохоронних органів. Оскільки, поширювача російської пропаганди передали представникам Національної поліції.

Читайте також:

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції