У новорічні свята пряний шоколадний напій потішить усіх любителів солодкого. А от як його приготувати, дізнавалася «Одесская жизнь».
Щоб приготувати гарячий шоколад, нам будуть потрібні:
1. У каструлі середнього розміру збити молоко, цукор, какао, кукурудзяний крохмаль та ваніль.
НЮАНС: додайте в какао дрібку крупної солі, вона посилить смак та пахощі напою.
2. Отриману суміш поставити на вогонь і постійно збивати, аж поки суміш закипить, близько двох хвилин.
3. Зменшити вогонь до середнього і далі варити, збиваючи, аж поки шоколад загусне.
НЮАНС: щоб напій був іще смачнішим, додайте столову ложку рому або вершків і присипте стружкою кокосу.
4. Готовий напій розлити чашками і прикрасити маршмелоу.
Орієнтовна вартість страви – 95 грн.
Готувала Анастасія ЄПУР
Раніше ми розповідали, які смачні страви можна приготувати на православне Різдво.
Поблизу села Комишівка Саф'янівської громади Ізмаїльського району зареєстровано спалах африканської чуми свиней (АЧС). Це вже… Read More
Сьогодні, 22 листопада, в Одесі спостерігається потужний вітер, що призвів до падіння дерев та пошкодження… Read More
Руслан Тимченко пішов серед перших захищати Україну добровольцем. Спочатку потрапив на Миколаївський напрямок, потім –… Read More
Викладачі проводять лекції в бомбосховищах, студенти навчаються з окопів, але конкурси та престиж вишу зростають,… Read More
На узвозі Віталія Блажка невдовзі почнеться будівництво нової дренажної системи. З 23 листопада 2024 року… Read More
Ми живемо в час історичних подій. 10 років Революції Гідності, 20 років Помаранчевої революції, роковини… Read More