У новорічні свята пряний шоколадний напій потішить усіх любителів солодкого. А от як його приготувати, дізнавалася «Одесская жизнь».
Щоб приготувати гарячий шоколад, нам будуть потрібні:
1. У каструлі середнього розміру збити молоко, цукор, какао, кукурудзяний крохмаль та ваніль.
НЮАНС: додайте в какао дрібку крупної солі, вона посилить смак та пахощі напою.
2. Отриману суміш поставити на вогонь і постійно збивати, аж поки суміш закипить, близько двох хвилин.
3. Зменшити вогонь до середнього і далі варити, збиваючи, аж поки шоколад загусне.
НЮАНС: щоб напій був іще смачнішим, додайте столову ложку рому або вершків і присипте стружкою кокосу.
4. Готовий напій розлити чашками і прикрасити маршмелоу.
Орієнтовна вартість страви – 95 грн.
Готувала Анастасія ЄПУР
Раніше ми розповідали, які смачні страви можна приготувати на православне Різдво.
Сьогодні все більше власників свійських тварин шукають способи оптимізувати здоров'я своїх вихованців, переходячи до цілісного… Read More
За даними Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, завтра, в неділю, 6 липня 2025 року, в… Read More
Одеський Міський сад знову став свідком живого концерту. Просто неба, біля нашої витонченої ротонди, лунали… Read More
У Чорному морі з'явилася смертельно небезпечна риба – тетраодон (відомий також як фугу). Цей хижак… Read More
Продовжуємо розповідати про цікаві історичні одеські кафе та ресторани. Цього разу вирішили відправитися в Аркадію.… Read More
Через спекотну погоду на автомобільних дорогах Одеської області введено тепловий режим: рух вантажних автомобілів обмежений. Read More