Різдво Христове – це час сімейного застілля та веселощів. А якщо ви все ще думаєте, якими ласощами порадувати рідних у різдвяні дні, тоді вам смачні ідеї...
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. Житній хліб та горіхи подрібнити в крихту. Додати до них розм’якшене масло та яйце. Отриману масу розподілити формами, формуючи кошики, і випікати в духовці при температурі 190 градусів протягом 15 хвилин. За допомогою блендера подрібнити очищений авокадо та оселедець. До отриманої маси додати вершковий сир і акуратно перемішати. Готові кошики заповнити кремом і прикрасити зеленню.
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. Рибу очистити і присипати приправою та сіллю. Яблуко та айву нарізати тонкими часточками. Очистити цибулю і нарізати кільцями. Також нарізати лимон. На фольгу для риби в центр викласти цибулю, присипати чебрецем. Рибу нафарширувати яблуками та айвою, додати лимонних часточок і покласти зверху фольги. Сформувати з фольги човен і покласти рибу на лист. У човник налити білого вина та закрити краями фольги. Випікати рибу в духовці 20 хвилин при температурі 200 градусів. Зняти зверху фольгу та запікати ще кілька хвилин.
Раніше ми розповідали про те, як приготувати смачні швидкі пироги.
У понеділок, 7 липня 2025 року, ДТЕК Одеські електромережі проводить планові ремонтні роботи. У зв'язку… Read More
У ніч на 7 липня росіяни атакували Одесу ударними безпілотниками. Попри активну роботу сил ППО,… Read More
В Одесі поки що не планують зупиняти громадський транспорт під час загальнонаціональної хвилини мовчання, яка… Read More
Історик Олександр Музичко вважає, що деколонізація міського простору має бути глибшою, ніж проста заміна Пушкіна.… Read More
Одеса поринула в літо у всій своїй красі та з усіма викликами. Місто живе наперекір… Read More
Доброго ранку, друзі! Новий тиждень — нові пригоди! Розпочинаємо його з добірки кумедних мемів і… Read More