Різдво Христове – це час сімейного застілля та веселощів. А якщо ви все ще думаєте, якими ласощами порадувати рідних у різдвяні дні, тоді вам смачні ідеї...
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. Житній хліб та горіхи подрібнити в крихту. Додати до них розм’якшене масло та яйце. Отриману масу розподілити формами, формуючи кошики, і випікати в духовці при температурі 190 градусів протягом 15 хвилин. За допомогою блендера подрібнити очищений авокадо та оселедець. До отриманої маси додати вершковий сир і акуратно перемішати. Готові кошики заповнити кремом і прикрасити зеленню.
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. Рибу очистити і присипати приправою та сіллю. Яблуко та айву нарізати тонкими часточками. Очистити цибулю і нарізати кільцями. Також нарізати лимон. На фольгу для риби в центр викласти цибулю, присипати чебрецем. Рибу нафарширувати яблуками та айвою, додати лимонних часточок і покласти зверху фольги. Сформувати з фольги човен і покласти рибу на лист. У човник налити білого вина та закрити краями фольги. Випікати рибу в духовці 20 хвилин при температурі 200 градусів. Зняти зверху фольгу та запікати ще кілька хвилин.
Раніше ми розповідали про те, як приготувати смачні швидкі пироги.
Усі 23 об'єкти комунальної нерухомості в Одеській області можуть бути виставлені на приватизацію. Йдеться як… Read More
Вітаємо з новим днем, друзі! Хай ваш п'ятницю розпочнеться з гарного настрою! Ми зібрали для… Read More
Сьогодні, 23 травня 2025 року, очікується середня магнітна буря, яка може позначитися на самопочутті метеозалежних… Read More
З початком нового навчального року в усіх школах Одеської області запрацює державна цифрова освітня платформа… Read More
До 2014 року Алік Вітров був відомий в Одесі як ведучий телепрограм та заходів. Майже… Read More
У світі дитячих іграшок є особлива категорія, яка не тільки розважає, а й навчає. Це… Read More