Різдво Христове – це час сімейного застілля та веселощів. А якщо ви все ще думаєте, якими ласощами порадувати рідних у різдвяні дні, тоді вам смачні ідеї...
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. Житній хліб та горіхи подрібнити в крихту. Додати до них розм’якшене масло та яйце. Отриману масу розподілити формами, формуючи кошики, і випікати в духовці при температурі 190 градусів протягом 15 хвилин. За допомогою блендера подрібнити очищений авокадо та оселедець. До отриманої маси додати вершковий сир і акуратно перемішати. Готові кошики заповнити кремом і прикрасити зеленню.
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. Рибу очистити і присипати приправою та сіллю. Яблуко та айву нарізати тонкими часточками. Очистити цибулю і нарізати кільцями. Також нарізати лимон. На фольгу для риби в центр викласти цибулю, присипати чебрецем. Рибу нафарширувати яблуками та айвою, додати лимонних часточок і покласти зверху фольги. Сформувати з фольги човен і покласти рибу на лист. У човник налити білого вина та закрити краями фольги. Випікати рибу в духовці 20 хвилин при температурі 200 градусів. Зняти зверху фольгу та запікати ще кілька хвилин.
Раніше ми розповідали про те, як приготувати смачні швидкі пироги.
Адміністрація морських портів України планує підняти і відновити земснаряд, який 23 липня підірвався на міні… Read More
Незважаючи на прохолодні ночі, море біля одеських берегів продовжує зберігати приємне тепло: температура води залишається… Read More
Постраждалий від російських обстрілів житловий будинок на вулиці Новосельського, 16 визнано таким, що не підлягає… Read More
Саф’янівська громада отримала сумну звістку — на фронті загинув її земляк, мешканець села Озерне Василь… Read More
У понеділок, 25 серпня, очікуються магнітні бурі середньої сили, які можуть викликати головний біль, слабкість… Read More
Передостанній тиждень серпня: спека, очікування дощику, веселка, що з'явилась без дощу… Тут ― фестиваль, а… Read More