Різдво Христове – це час сімейного застілля та веселощів. А якщо ви все ще думаєте, якими ласощами порадувати рідних у різдвяні дні, тоді вам смачні ідеї...
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. Житній хліб та горіхи подрібнити в крихту. Додати до них розм’якшене масло та яйце. Отриману масу розподілити формами, формуючи кошики, і випікати в духовці при температурі 190 градусів протягом 15 хвилин. За допомогою блендера подрібнити очищений авокадо та оселедець. До отриманої маси додати вершковий сир і акуратно перемішати. Готові кошики заповнити кремом і прикрасити зеленню.
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. Рибу очистити і присипати приправою та сіллю. Яблуко та айву нарізати тонкими часточками. Очистити цибулю і нарізати кільцями. Також нарізати лимон. На фольгу для риби в центр викласти цибулю, присипати чебрецем. Рибу нафарширувати яблуками та айвою, додати лимонних часточок і покласти зверху фольги. Сформувати з фольги човен і покласти рибу на лист. У човник налити білого вина та закрити краями фольги. Випікати рибу в духовці 20 хвилин при температурі 200 градусів. Зняти зверху фольгу та запікати ще кілька хвилин.
Раніше ми розповідали про те, як приготувати смачні швидкі пироги.
Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях, уродженець Білгорода-Дністровського Одеської області Василь Ломаченко продав свій… Read More
Голова Одеської ОВА Олег Кіпер публічно відреагував на звинувачення позбавленого українського громадянства екс-мера Одеси Геннадія… Read More
Гідрометцентр Чорного та Азовського морів попереджає мешканців Одеси та Одеської області про небезпечні метеорологічні явища:… Read More
Сьогодні, 18 жовтня 2025 року, у рамках святкування 2707-річчя заснування міста Кілія Одеської області, відбулося… Read More
Генерал, який став совістю епохи. Петро Григоренко — один із найвідоміших радянських дисидентів, який мав… Read More
Жителі Білгород-Дністровського району Одеської області проведуть в останню путь молодшого сержанта Максима Чумаченка. Життя військового… Read More