Різдво Христове – це час сімейного застілля та веселощів. А якщо ви все ще думаєте, якими ласощами порадувати рідних у різдвяні дні, тоді вам смачні ідеї...
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. Житній хліб та горіхи подрібнити в крихту. Додати до них розм’якшене масло та яйце. Отриману масу розподілити формами, формуючи кошики, і випікати в духовці при температурі 190 градусів протягом 15 хвилин. За допомогою блендера подрібнити очищений авокадо та оселедець. До отриманої маси додати вершковий сир і акуратно перемішати. Готові кошики заповнити кремом і прикрасити зеленню.
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. Рибу очистити і присипати приправою та сіллю. Яблуко та айву нарізати тонкими часточками. Очистити цибулю і нарізати кільцями. Також нарізати лимон. На фольгу для риби в центр викласти цибулю, присипати чебрецем. Рибу нафарширувати яблуками та айвою, додати лимонних часточок і покласти зверху фольги. Сформувати з фольги човен і покласти рибу на лист. У човник налити білого вина та закрити краями фольги. Випікати рибу в духовці 20 хвилин при температурі 200 градусів. Зняти зверху фольгу та запікати ще кілька хвилин.
Раніше ми розповідали про те, як приготувати смачні швидкі пироги.
Одеська зима щоразу приносить своє диво — тихе, тепле, несподіване. І цього року воно оселилося… Read More
Петровірівка – мальовниче село в долині річки Великий Куяльник. Ташується вона поряд з автобаном Е-95… Read More
Минуло шість років від моменту, коли Одеса здригнулася від новини про масштабну пожежу на Троїцькій,… Read More
В Одеській області на 39% зросла кількість аварій на електромережах. Чому це відбувається, пояснили в… Read More
Початок грудня в Одесі — це світло, музика й передсвяткові емоції. Місто відкриває головну ялинку… Read More
Керівника Одеського обласного клінічного медичного центру Вадима Шухтіна зняли з посади після перевірки НСЗУ, яка… Read More