Якщо на одне із зимових свят ви вирішили приготувати гусака, спробуйте простий рецепт від дяді Васі. Багато років тому мені його продиктував Володимир Петрович Сарабаш — це якщо за паспортом. А всі жителі міста Рені його чомусь звали дядьком Васею.
Він був чоловік самостійний — напевно, тому, що в молодості багато років їздив на заробітки. Коли, нарешті, вирішив осісти вдома, працював докером у порту Рені, побудував два будинки, був Господарем із великої літери. Багатьом допомагав у будівельних справах — майстер на всі руки. Коли дядю Васю запрошували в гості, просили замість подарунка принести п’яного гусака. Це була його коронна святкова страва.
Рецепт до снаги будь-якому чоловікові, бо не вимагає особливих умінь, але результат перевершує очікування — на страві не залишається жодного шматочка.
Загальний час приготування — 2-3 години, залежно від віку птиці.
За інформацією Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, завтра, у четвер, 19 вересня 2024 року, в… Читати далі
Кандидат геологічних наук Сергій Кадурін не виключає, що в Україні може статися сильний землетрус, який… Читати далі
В Одесі школярі, чиї батьки загинули, захищаючи Україну від російських окупантів, щороку отримуватимуть від міста… Читати далі
Хвиля дерусифікації, що захлеснула Одесу, дісталася і до знаменитого Книжкового ринку (він же – Книжка).… Читати далі
Одеська міська рада у ході сесії, що відбулася сьогодні, 18 вересня 2024 року, виділила понад… Читати далі
Сьогодні, 18 вересня 2024 року, на черговій сесії Одеської міськради ухвалили рішення щодо ремонту злощасного… Читати далі