Якщо на одне із зимових свят ви вирішили приготувати гусака, спробуйте простий рецепт від дяді Васі. Багато років тому мені його продиктував Володимир Петрович Сарабаш — це якщо за паспортом. А всі жителі міста Рені його чомусь звали дядьком Васею.
Він був чоловік самостійний — напевно, тому, що в молодості багато років їздив на заробітки. Коли, нарешті, вирішив осісти вдома, працював докером у порту Рені, побудував два будинки, був Господарем із великої літери. Багатьом допомагав у будівельних справах — майстер на всі руки. Коли дядю Васю запрошували в гості, просили замість подарунка принести п’яного гусака. Це була його коронна святкова страва.
Рецепт до снаги будь-якому чоловікові, бо не вимагає особливих умінь, але результат перевершує очікування — на страві не залишається жодного шматочка.
Загальний час приготування — 2-3 години, залежно від віку птиці.
Ранок добрий і середи всім легкої та приємної! І настрою, само собою, на висоті. А… Read More
Фахівці Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США зазначають, що сьогодні,… Read More
Гроші від держави для малозабезпечених не завжди надходять вчасно. Причина – насамперед фінансують оборону, а… Read More
Із завтрашнього дня, 21 травня 2025 року, одеський трамвай №7 тимчасово припиняє роботу на час… Read More
Завтра, у середу, 21 травня 2025 року, в Одесі та Одеській області істотних опадів синоптики… Read More
Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині» пройде ювілейний 25-й раз. Цього разу подію приймуть Одеса… Read More