Якщо на одне із зимових свят ви вирішили приготувати гусака, спробуйте простий рецепт від дяді Васі. Багато років тому мені його продиктував Володимир Петрович Сарабаш — це якщо за паспортом. А всі жителі міста Рені його чомусь звали дядьком Васею.
Він був чоловік самостійний — напевно, тому, що в молодості багато років їздив на заробітки. Коли, нарешті, вирішив осісти вдома, працював докером у порту Рені, побудував два будинки, був Господарем із великої літери. Багатьом допомагав у будівельних справах — майстер на всі руки. Коли дядю Васю запрошували в гості, просили замість подарунка принести п’яного гусака. Це була його коронна святкова страва.
Рецепт до снаги будь-якому чоловікові, бо не вимагає особливих умінь, але результат перевершує очікування — на страві не залишається жодного шматочка.
Загальний час приготування — 2-3 години, залежно від віку птиці.
Адміністрація морських портів України планує підняти і відновити земснаряд, який 23 липня підірвався на міні… Read More
Незважаючи на прохолодні ночі, море біля одеських берегів продовжує зберігати приємне тепло: температура води залишається… Read More
Постраждалий від російських обстрілів житловий будинок на вулиці Новосельського, 16 визнано таким, що не підлягає… Read More
Саф’янівська громада отримала сумну звістку — на фронті загинув її земляк, мешканець села Озерне Василь… Read More
У понеділок, 25 серпня, очікуються магнітні бурі середньої сили, які можуть викликати головний біль, слабкість… Read More
Передостанній тиждень серпня: спека, очікування дощику, веселка, що з'явилась без дощу… Тут ― фестиваль, а… Read More