Про цілющі властивості моркви люди знали з незапам'ятних часів. Ще Гіппократ і Гален рекомендували її для лікування курячої сліпоти, кашлю, запалень, болю, геморою та захворювань нирок.
Сьогодні вчені підтверджують: морква — це не просто смачний овоч, а й справжнє джерело здоров’я. Вона містить безліч вітамінів і мінералів, необхідних для правильного функціонування організму.
Моркву можна їсти сирою, вареною, тушкованою, смаженою. Морквяний сік — це чудове джерело вітамінів і мінералів. З моркви можна приготувати безліч смачних і корисних страв: салати, супи, гарніри, десерти.
В іншому ж активне використання моркви у своєму раціоні — це вірний союзник на шляху до здоров’я і краси!
Читайте також: Ранні овочі та фрукти: чим вони небезпечні для здоров’я і як їх правильно купувати
Дикі тарпановидні коні, випущені у зовнішню дельту Дунаю в Дунайському біосферному заповіднику в Одеській області… Read More
За прогнозами синоптиків, завтра, в неділю, 7 вересня 2025 року, в Одесі та Одеській області… Read More
Сьогодні ввечері, у суботу, 6 вересня 2025 року, у порту міста-супутника одеси Чорноморська гасять велику… Read More
Сьогодні вдень, 6 вересня, в Одесі стався вибух газу в одній із квартир житлової багатоповерхівки.… Read More
Юрій Чірік зазнав на фронті надважкого поранення – величезний уламок застряг в його голові. Завдяки… Read More
В Одесі після капітального ремонту поновив свою роботу бюветний комплекс на вулиці Іцхака Рабіна. Про… Read More