Про цілющі властивості моркви люди знали з незапам'ятних часів. Ще Гіппократ і Гален рекомендували її для лікування курячої сліпоти, кашлю, запалень, болю, геморою та захворювань нирок.
Сьогодні вчені підтверджують: морква — це не просто смачний овоч, а й справжнє джерело здоров’я. Вона містить безліч вітамінів і мінералів, необхідних для правильного функціонування організму.
Моркву можна їсти сирою, вареною, тушкованою, смаженою. Морквяний сік — це чудове джерело вітамінів і мінералів. З моркви можна приготувати безліч смачних і корисних страв: салати, супи, гарніри, десерти.
В іншому ж активне використання моркви у своєму раціоні — це вірний союзник на шляху до здоров’я і краси!
Читайте також: Ранні овочі та фрукти: чим вони небезпечні для здоров’я і як їх правильно купувати
Незвичайний феномен зафіксували у Національному природному парку «Тузлівські лимани» в Одеській області: у останній місяць… Read More
Коли від спорядження залежить не тільки комфорт, а й безпека, економія якість обертається ризиком. Правильний… Read More
За даними Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, завтра, у неділю, 2 листопада в Одесі та… Read More
У серці Одеси, у Літньому театрі Міського саду, проходить яскравий та веселий фестиваль Хелловіну, який… Read More
7 листопада — дата, яка для багатьох асоціюється із радянськими парадами. Але саме цього дня,… Read More
Сьогодні, 1 листопада, в Одесі відбувся перший масштабний суботник у рамках «місячника чистоти», який раніше… Read More