Про цілющі властивості моркви люди знали з незапам'ятних часів. Ще Гіппократ і Гален рекомендували її для лікування курячої сліпоти, кашлю, запалень, болю, геморою та захворювань нирок.
Сьогодні вчені підтверджують: морква — це не просто смачний овоч, а й справжнє джерело здоров’я. Вона містить безліч вітамінів і мінералів, необхідних для правильного функціонування організму.
Моркву можна їсти сирою, вареною, тушкованою, смаженою. Морквяний сік — це чудове джерело вітамінів і мінералів. З моркви можна приготувати безліч смачних і корисних страв: салати, супи, гарніри, десерти.
В іншому ж активне використання моркви у своєму раціоні — це вірний союзник на шляху до здоров’я і краси!
Читайте також: Ранні овочі та фрукти: чим вони небезпечні для здоров’я і як їх правильно купувати
Через планові технічні роботи два бюветні пункти в Одесі тимчасово не функціонуватимуть. Обмеження діятимуть із… Read More
Чергова ворожа атака дронами на Одеську область прийшлась і на залізничну інфраструктуру. Розтрощено пост на… Read More
До південної частини Одещини є лише два шляхи - через мости у Затоці та Маяках.… Read More
Різдво — це не тільки релігійне свято. Це також час відродження традицій і створення святкової… Read More
Коли в сім'ї з'являється дитина, багато що переглядається заново. Навіть звичні речі раптом потребують іншого… Read More
Російські агресори, вочевидь, вирішивши не задовольнятися результатами нічної дронової атаки, і сьогодні вдень, у п’ятницю,… Read More