Про цілющі властивості моркви люди знали з незапам'ятних часів. Ще Гіппократ і Гален рекомендували її для лікування курячої сліпоти, кашлю, запалень, болю, геморою та захворювань нирок.
Сьогодні вчені підтверджують: морква — це не просто смачний овоч, а й справжнє джерело здоров’я. Вона містить безліч вітамінів і мінералів, необхідних для правильного функціонування організму.
Моркву можна їсти сирою, вареною, тушкованою, смаженою. Морквяний сік — це чудове джерело вітамінів і мінералів. З моркви можна приготувати безліч смачних і корисних страв: салати, супи, гарніри, десерти.
В іншому ж активне використання моркви у своєму раціоні — це вірний союзник на шляху до здоров’я і краси!
Читайте також: Ранні овочі та фрукти: чим вони небезпечні для здоров’я і як їх правильно купувати
З початком нового навчального року в усіх школах Одеської області запрацює державна цифрова освітня платформа… Read More
До 2014 року Алік Вітров був відомий в Одесі як ведучий телепрограм та заходів. Майже… Read More
У світі дитячих іграшок є особлива категорія, яка не тільки розважає, а й навчає. Це… Read More
Тепло потрохи повертається до Одеси. А з ним і традиційні літні концерти та події: сучасний… Read More
У п'ятницю, 23 травня 2025 року, в Одесі та Одеській області очікується досить тепла погода… Read More
Одеська вулиця, що пам’ятає Воронцова, радянську індустріалізацію і яка десятиліття існувала під ім’ям генерала Червоної… Read More