Каша-ляпа – це традиційна страва села Пиріжна, без якої не обходиться жоден обряд чи культурне зібрання.
Ця унікальна каша надзвичайно смачна. Пропонуємо рецепт на велику порцію, як для родинного свята.
При подачі на стіл страву поливаємо шкварками з салом і смаженою цибулею.
Вперше спробувавши цю кашу на еко-етнофестивалі «Кодима-фест», одеські журналісти жартували: «Якщо ти не пробував «ляпу», то ти не був на Кодимщині».
Тож як будете подорожувати Шпаковим шляхом, завітайте до села Пиріжна і обов’язково скуштуйте традиційну страву цієї місцини.
Рецептом поділилася директорка Пиріжнянського будинку культури Людмила Чудак.
Читайте також:
Увечері 3 грудня в одному з сіл Мологівської громади сталося смертельне зіткнення автомобіля і мотоцикла.… Read More
24print.ua поєднує в собі сучасне обладнання, дизайнерське мислення та високий стандарт обслуговування. Компанія впевнено доводить,… Read More
Нічна атака безпілотників по Одесі призвела до серйозних пошкоджень енергетичного об'єкта, через що десятки тисяч… Read More
Українська сторона готується продовжити переговори про мирну угоду з представниками Дональда Трампа. У найближчі дні… Read More
Через перебої з електропостачанням та зупинку кількох трамвайних маршрутів в Одесі тимчасово змінили рух соціальних… Read More
Нічна атака безпілотників призвела до пошкодження інфраструктури та перебоїв у роботі міського транспорту. Частина районів… Read More