Новости Одессы и Одесской области

В карантин одесситам хотят запретить гулять у моря

В карантин одесситам хотят запретить гулять у моря

Руководство города переживает, что местные жители не прислушиваются к рекомендациям МОЗ.

Они продолжают ездить на рынки, ходят в людные места, гуляют толпами и жарят шашлык на природе. При этом вероятность заразиться возрастает, так как люди близко контактируют и вместе принимают пищу.

Никакие разъяснительные беседы не помогают. Даже патрульные с громкоговорителями не могут распугать беззаботных одесситов.

Поэтому, как сообщает источник в горсовете Телеграм-канала PavlovskyNews, условия могут стать более жесткими.

Власти прорабатывают схему дежурств полиции и муниципальной охраны у моря. При несоблюдении правил карантина людей будут в буквальном смысле разгонять по домам и штрафовать.

Запретить массовые прогулки возле моря при налаживании соответствующего механизма могут уже на днях.

Как сообщает 7 канал, с 3 апреля полиция будет тщательней мониторить ситуацию на пляжах, в парках и на Трассе здоровья.

Фото:  odpublic.net

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
5 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Ирина
Ирина
4 лет назад

Я понимаю, карантин. Но с каких пор свежий воздух- это плохо? Почему, если море в шаговой доступности, нельзя на него пойти? Если не нужен транспорт, чтобы туда доехать! Бог с ними , с шашлыками, но дети просто дуреют без воздуха! С каждым днем их занять всё труднее. Уроки- задолбали! Пусть патрули гоняют тех, кого больше двух, но и люди сами уже в толпу не полезут, Мы с мужем дома, а дочь не может хоть на полчаса выйти с ребенком. Строгие меры нужны, но не надо всё доводить до абсурда!

Кость
Кость
4 лет назад

Не треба дебільні жарти 95-го сприймати як настанову до дії, бо забороняти людям користуватись такими цінними рекреаційними ресурсами як пляжі, парки, бульвари, це злочин. Шкідливими є лише скупченість людей на дистанції менше 1,5-2 метри і можливість тактильної передачі вірусу через предмети, а прогулянки на свіжому повітрі значно підвищують імунітет, що потім полегшить перебіг легеневих хвороб. Більш того, прогулянки «на людях», хоч і на відстані, значно пом’якшують психічний стрес,

Кость
Кость
4 лет назад

Більш того, прогулянки «на людях», хоч і на відстані, значно пом’якшують психічний стрес, пов’язаний з тривалим перебуванням малих груп людей в замкнутому просторі. Не треба брати за взірець дії італійських мерів, які спочатку просрали момент введення карантину, а потім істерили «Сидіть всі, мля, дома!». Без сумніву, підвищена смертність від короновірусу в італійських та іспанських містечках щільної середньовічної забудови була наслідком тупого сидіння в затхлих тісних приміщеннях.

Кость
Кость
4 лет назад

Якщо наявних рекреаціїних ресурсів недостатньо для безпечного користування в умовах епідемії короновірусу, місцеві влади мають розробляти порядок їх використання — визначати маршрути руху до і з місць рекреації (при односторонньому руху простіше дотримуватись санітарної дистанції), відповідні графіки (наприклад: сьогодні парні номери будинків, завтра — непарні), тощо. Там, де рекреаційні ресурси значно віддалені, як на Молдованці, треба організовувати трамвайне чи тролейбусне сполучення з ними.

Кость
Кость
4 лет назад

Працювати треба, а не повторювати тупі матри клоунів про шкоду шашликів — нічого шкідливого в тому не буде, якщо люди в тій компанії, в якій і проходять карантин, в малолюдному місці на схилах в портативній шашличниці зроблять собі шашлик чи барбекю. Поліція ж в цей час нехай працює, її у нас більше ніж армії, але в межах закону, і те, що її ні в юх не ставлять, то її недопрацювання, а не підстава для загону людей в затхлі приміщення.

Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции