У другому випуску кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали", який відбувся 7 березня на каналі СТБ, пройшли перші три випробування після кастингу.
Про це повідомляє Сегодня.
У кожному конкурсі учасники відкривали нові грані своєї майстерності. Частина з них відразу піднімалася на балкон, частина продовжувала випробування, а частина моментально відправлялася додому.
В результаті з 30 чоловік залишилося 20, які отримали заповітні іменні кітелі.
Серед 20 учасників опинився і 31-річний одесит Володимир Чахмахчян. Як йдеться у досьє, Володимир — шеф-кухар і співвласник ресторану «Bareo»
Володимир почав готувати ще у віці шести років зі своєю мамою. І вже тоді він визначився з професією. Закінчивши школу, він пішов вчитися на кухаря. Відпрацював в більш ніж двадцяти ресторанах. Від кожного професіонал брав щось своє і йшов в пошуках нового.
Володимир багато подорожує і збирає знання, контакти постачальників, нові техніки і тренди. Пробував пітона, крокодила, морського їжака, черв’яків і різних комах. Провів 160 днів в Індії. Весь пережитий досвід він втілює в стінах власного ресторану авторської кухні.
Крім роботи захоплюється дайвінгом, автоспортом, риболовлею. А «МастерШеф. Професіонали» -2 — такий же новий досвід, можливість обміну знаннями та вміннями, які він обов’язково застосує в своєму ресторані.
На фото Володимир Чахмахчян: Сегодня
Сегодня, 19 августа, около 22:00 россияне снова атаковали Одессу баллистикой. В городе были слышны два… Read More
На матче женской Премьер-лиги Украины между командами «Колос» (Ковалевка) и «Систерс» (Одесса) арбитр Анастасия Романюк… Read More
Документальный фильм «Санаторий» режиссера Гара О'Рурка официально будет представлять Ирландию на 98-й церемонии вручения премии… Read More
В среду, 20 августа 2025 года, в Одессе и области синоптики обнародовали обновленный прогноз погоды.… Read More
Жители Одессы испытывают одни из самых больших повышений цен на аренду жилья в Украине. За… Read More
23 августа в 17:00 в «Garage Gallery» на Деволановском спуске под мостом Коцебу в историческом… Read More