У другому випуску кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали", який відбувся 7 березня на каналі СТБ, пройшли перші три випробування після кастингу.
Про це повідомляє Сегодня.
У кожному конкурсі учасники відкривали нові грані своєї майстерності. Частина з них відразу піднімалася на балкон, частина продовжувала випробування, а частина моментально відправлялася додому.
В результаті з 30 чоловік залишилося 20, які отримали заповітні іменні кітелі.
Серед 20 учасників опинився і 31-річний одесит Володимир Чахмахчян. Як йдеться у досьє, Володимир — шеф-кухар і співвласник ресторану «Bareo»
Володимир почав готувати ще у віці шести років зі своєю мамою. І вже тоді він визначився з професією. Закінчивши школу, він пішов вчитися на кухаря. Відпрацював в більш ніж двадцяти ресторанах. Від кожного професіонал брав щось своє і йшов в пошуках нового.
Володимир багато подорожує і збирає знання, контакти постачальників, нові техніки і тренди. Пробував пітона, крокодила, морського їжака, черв’яків і різних комах. Провів 160 днів в Індії. Весь пережитий досвід він втілює в стінах власного ресторану авторської кухні.
Крім роботи захоплюється дайвінгом, автоспортом, риболовлею. А «МастерШеф. Професіонали» -2 — такий же новий досвід, можливість обміну знаннями та вміннями, які він обов’язково застосує в своєму ресторані.
На фото Володимир Чахмахчян: Сегодня
В ночь на субботу, 13 декабря 2025 года, российские агрессоры снова атаковали ракетами Одессу и… Read More
После достаточно тревожного во всех смыслах дня ночь на субботу, 13 декабря 2025 года, не… Read More
Сегодня, 12 декабря, в День, когда Украина отмечает День Сухопутных войск ВСУ, президент Владимир Зеленский… Read More
Покупка или продажа квартиры – эмоционально сложное мероприятие, которое затрагивает вопросы денег, безопасности, будущего. Риелтор… Read More
По данным «Укрэнерго», завтра, в субботу, 13 декабря 2025 года, во всех регионах Украины будут… Read More
Сегодня, в пятницу, 12 декабря, во Львове после продолжительной болезни на 66-м году жизни умер… Read More