Управління Пенсійного фонду в Приморському районі нагадує про необхідність подання звітності

Управління Пенсiйного фонду України в Приморському районі м.Одеси нагадує про необхідність подання звітності до органів Пенсійного фонду.
 
Фізичні особи — підприємці самі за себе формують та подають до органів Пенсійного фонду звіт один раз на рік до 1 квітня року, наступного за базовим звітним періодом. Базовим звітним періодом для них є календарний рік. Форма подання звітності залежить від системи оподаткування та року за який подається звітність. За неподання, несвоєчасне подання, подання не за встановленою формою звітності, передбаченої законодавством накладається штраф у розмірі десяти неоподатковуваних мінімумів громадян.
 
Безпосередньо наявність або відсутність звітності фізичних осіб — підприємців за себе впливає на розмір нарахування пенсійних виплат майбутнім пенсіонерам або на розмір перерахування пенсійних виплат існуючим пенсіонерам.
 
Для звірення платежів запрошуемо фізичних осіб — підприємців до відділу обліку надходження платежів №2 управління Пенсійного фонду в Приморському районі м.Одеси за адресою м.Одеса, пров. Світлий, 8 (тел. 746-58-36, 746-58-35).
Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции