Новости Одессы и Одесской области

Стала известна повестка дня на внеочередной сессии Одесского горсовета

4 апреля в 11:00 в сессионном зале Одесского городского совета состоится внеочередная сессия.

Об этом сообщает пресс-служба города.

Соответствующее распоряжение о созыве и повестке дня внеочередной сессии Одесского городского совета VI созыва Олег Брындак подписал 25 марта.

Сессии рекомендована такая предварительная повестка дня:
1. Про внесення змін та доповнень до Регламенту Одеської міської ради VI скликання, затвердженого рішенням Одеської міської ради від 06.12.2010 року № 3-VI.
2. Про прийняття звернення до народу України з питання захисту територіальної цілісності та єдності держави, збереження миру та злагоди в суспільстві.
3. Про прийняття звернення до Верховної Ради України про надання російській мові статусу офіційної мови міжнаціонального спілкування в Україні.
4. Про створення тимчасової контрольної комісії з перевірки виконання обов’язків відповідно до Договору про корпоративні принципи управління товариством з обмеженою відповідальністю «Міжнародний аеропорт «Одеса» та рішень Одеської міської ради та її виконавчого комітету щодо КП «Міжнародний аеропорт «Одеса».
5. Про створення тимчасової контрольної комісії з перевірки доцільності продажу пакета акцій ЗАТ «Пасаж» відповідно до рішення Одеської міської ради від 18.07.2013 р. № 3697-VI та рішень Одеської міської ради та її виконавчого комітету щодо ЗАТ «Пасаж».
6. Про скасування рішень виконавчого комітету Одеської міської ради, Одеської міської ради, пов’язаних із землевпорядною документацією щодо відведення земельної ділянки ТОВ «Комета-М».

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции