Новости Одессы и Одесской области

Види та характеристики керамічної плитки

Види та характеристики керамічної плитки

Керамічна плитка або кахель – це популярний та практичний обробний матеріал, який використовується для обробки стін та підлоги в різних приміщеннях. Завдяки великій різноманітності колекцій вдається створити оригінальний дизайн та підкреслити індивідуальність. 

 

Особливим попитом користується плитка sandwood brown з матовою поверхнею від компанії «Cersanit». Підприємство постійно розвивається та розширює асортимент продукції, яка відома у всьому світі.

Компанія займає лідируючі позиції на ринку кераміки та сантехніки за рахунок впровадження новітніх технологій та розробок. Для виробництва застосовуються якісні матеріали, тому продукція відповідає міжнародним стандартам.

Види та характеристики керамічної плитки

Керамічна плитка відрізняється експлуатаційними характеристиками та зовнішнім виглядом. До основних видів відноситься:

  • майоліка;
  • фаянс;
  • котто;
  • коттофорте;
  • монокоттура;
  • клінкер.

Майоліка має пористу фактуру та виготовляється з червоної глини. Це плитка з подвійним випалюванням, яка характеризується підвищеною міцністю та призначена для оздоблення стін в приміщеннях з невисоким рівнем вологості.

Фаянс – це біла кераміка, покрита глазур’ю. Призначена для обробки сухих приміщень, і за характеристиками схожа на фарфор. Коттофорте – це плитка для підлоги з підвищеною міцністю та подвійним випалюванням.

Котто виготовляють з червоної глини, має неглазуроване покриття та використовується для обробки підлоги в приміщеннях та на вулиці. Монокоттура виготовляється з білої або червоної глини, призначена для облицювання стін та підлоги.

Клінкер характеризується підвищеною міцністю, стійкістю до механічних пошкоджень та хімічних речовин, низькою пористістю та буває з глазурованою або неглазурованою поверхнею.

Переваги керамічної плитки

Кераміка має ряд незаперечних переваг у порівнянні з іншими оздоблювальними матеріалами. Вона представлена ​​великим вибором колекцій на будь-який смак, що дозволяє втілити в реальність оригінальні дизайнерські задумки. Вона міцна, екологічно безпечна, надійна та довговічна, пожежобезпечна, стійка до вологи, хімічних речовин, стирання та ін.

Плитка часто застосовується для обробки ванної кімнати. Для створення комфортної обстановки в цьому приміщенні необхідно грамотно підібрати оздоблювальний матеріал, ванну, сантехніку та інше оснащення.

За посиланням https://www.cersanit.com/ua-ua/katalog-produktiv/vanni/kolekcia-lorena/ можна придбати ванни колекції cersanit lorena з акрилу. Вони відрізняються легкістю, термостійкістю, міцністю, довговічністю та при цьому не вимагають особливого догляду.

Бувають різних форм та розмірів, що дозволяє підібрати модель в приміщення будь-якої площі. Конкурентною перевагою акрилу є можливість відновлення та екологічна безпека. Більшість моделей покривають антибактеріальним покриттям на основі іонів срібла.

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции