Новости Одессы и Одесской области

Плитка у ванну: особливості та облаштування піддону для душу

Плитка у ванну: особливості та облаштування піддону для душу

Кахель відноситься до найбільш затребуваного оздоблювального матеріалу, який широко використовують для укладання в різних приміщеннях, у тому числі ванній. Він має низку незаперечних переваг у порівнянні з іншими варіантами обробки та відповідає санітарно-гігієнічним вимогам.

У компанії «Opoczno» плитка до ванни представлена ​​великим вибором різноманітних колекцій. Польський бренд випускає кераміку європейської якості, гарантує оригінальність та довговічність покриття. Вона постачає свою продукцію у всьому світі, а розробкою дизайну займаються досвідчені дизайнери. Вони враховують побажання цільової аудиторії та сучасні тенденції.

Як вибрати кераміку у ванну кімнату?

Кахель у ванну повинен бути з низьким водопоглинанням, міцним та якісним. При покупці матеріалу необхідно врахувати такі критерії:

  • показник механічної міцності;
  • коефіцієнт зносостійкості;
  • вологостійкість;
  • гігієнічність;
  • калібр та тон;
  • колір;
  • екологічна безпека;
  • цільове призначення;
  • бренд та вартість.

Для підлоги краще вибирати міцний керамограніт з матовою та неслизькою поверхнею. Для стін можна підібрати кахель із матовою або глянсовою поверхнею різних відтінків залежно від площі кімнати.

Слід знати, що правильно підібраний колір може збільшити/зменшити простір. Рекомендується купувати оздоблювальний матеріал з однієї колекції, що створить гармонійну обстановку та підкреслить вишуканість інтер’єру.

До головних переваг плитки відносять її вологостійкість, практичність, стійкість до стирання та простий догляд, а також довговічність та універсальність. Також важливо підібрати відповідний розмір кераміки, він може бути стандартним, великим та маленьким.

Облаштування піддону для душу плиткою

Для економії місця у ванній можна встановити функціональну та компактну душову кабіну. Її вартість залежить від розмірів, наявності додаткових функцій, форми, матеріалів виготовлення та ін.

Зробити піддон для душу з плитки є оптимальним рішенням, що підкреслить унікальність та надасть обробці завершеного вигляду. Таке рішення забезпечить функціональність, комфорт та безпеку для всіх членів сім’ї.

На початковому етапі необхідно визначитися зі способом відведення води до системи каналізації. Це може бути лінійний, точковий або прихований злив, й кожен з них має свої особливості монтажу.

При цьому слід визначитися заздалегідь із габаритними розмірами душової кабіни та місцем її встановлення. Для облаштування піддону необхідно вибирати плитку невеликого розміру з матовою поверхнею неслизькою та низьким показником водопоглинання.

За таким піддоном з кераміки легко доглядати завдяки стійкості до впливу засобів для чищення, при цьому він виглядає вишукано та практично. Укладання матеріалу краще довірити кваліфікованим майстрам, оскільки такі роботи потребують досвіду та професіоналізму.

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции