Новости Одессы и Одесской области

Як вибрати чохол на Айфон 13

Як вибрати чохол на Айфон 13

Купуючи новеньку, стильну модель Айфона від компанії Apple і сплативши за неї кругленьку суму, одразу ж виникає питання, як зберегти її ідеальний зовнішній вигляд та забезпечити функціонування якомога довше. Адже всі можуть потрапити в неприємну ситуацію, коли випадково випускаєш телефон з рук, і розбивається екран, або ж кладеш його в кишеню й забуваєш, що там вже лежать ключі. З метою запобігання таких неприємностей магазини аксесуарів для гаджетів пропонують широкий асортимент чохлів різних типів і на будь-який смак.

Розглянемо, на які критерії потрібно звернути увагу, щоб правильно підібрати чохли на Айфон 13.

Критерії вибору чохла на Айфон 13

Підбираючи чохол на свій новенький гаджет, необхідно враховувати такі фактори:

  • захист і міцність чохла;
  • матеріал, який використовували для виготовлення;
  • різновиди чохлів;
  • дизайн та колірну гаму.

Перший і найважливіший критерій, за яким кожен вибирає чохол, є захист свого Айфона від впливу зовнішніх факторів. Пошкодити свій гаджет досить легко можна різними способами, починаючи від контакту його з іншими речами, які знаходяться в кишені або сумці, закінчуючи випадковим падінням його додолу або навіть у воду. Для запобігання цих прикрощів існують спеціальні ударостійкі та водонепроникні кейси.

Матеріали, які використовують для виготовлення чохлів, досить різноманітні. Використовують шкіру, силікон, різні метали й пластик. Більшість з них мають свої плюси й мінуси. Силіконові, наприклад, найбільш популярні й стильні, що добре захищають при ударах і падіннях, проте мають властивість зношуватись. Шкіряні – елегантні, надійні й достатньо гарно носяться. TPU-пластикові – прості у догляді, що захищають від механічних пошкоджень, проте при падінні може пошкодитись, і потрібно буде купляти новий.

Серед різновидів чохлів сьогодні можна виділити накладку, книжку, бампер, тонкий пластик, спортивний чохол, із зарядним пристроєм MagSafe, з підставкою. Кожен з них має свої переваги у використанні.

Дизайн і колірна гамма. Палітра кольорів кейсів для Айфона 13 досить різноманітна й має як спокійну кольорову гаму, так і дуже яскраву, що дозволяє підібрати його кожному під свій стиль. Дизайн теж можна підібрати різний: з яскравим та стильним малюнком або з блискітками, наприклад.

Стильні моделі чохлів на Айфон 13

Чохол – обов’язковий атрибут вашого гаджета, який повинен задовольняти ваші естетичні вподобання та одночасно слугувати корисним і надійним функціоналом. Більшою популярністю нині користуються силіконові та шкіряні, а також більш новенькі на ринку серед аксесуарів – з зарядкою MagSafe та чохли з підставками. При виборі чохла не потрібно слідувати стереотипам, а вибирати кейс, що підходить саме вам.

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции