Новости Одессы и Одесской области

Ігрові набори – дорослішаємо з інтересом!

Ігрові набори – дорослішаємо з інтересом!

Ігрові набориДіти, як відомо, вчаться в процесі гри. Граючи, дитина розвиває мислення, пам'ять, моторику, отримує різні корисні навички. Допомогти дитині краще зрозуміти навколишній світ можуть ігрові набори. З їх допомогою гра стане цікавішою і різноманітнішою. Найпопулярніші набори – це професії, так як вони дозволяють дитині відчути себе лікарем, поліцейським, кухарем або іншим важливим фахівцем. Подібні ігри випливають з бажання дитини копіювати дорослих. Тому якщо ви бачите, то малюк проявляє інтерес до якоїсь сфери – варто подарувати йому тематичний ігровий набір.

   

Види наборів для ігор

Існує багато видів ігрових наборів. Найпростіші – навчаючі квітам, формам, числам, буквах та іншим речам. З їх допомогою дитина зможе вивчити навколишній світ. Крім того, великою популярністю користуються побутові ігрові набори, наприклад, магазин, кухня та інші подібні. Діти із задоволенням «готують» їжу для своїх іграшок, однолітків, батьків. Є набори, в яких дитині пропонується розрізати фрукти або овочі іграшковим ножиком, і така гра навчить дитину правильно поводитися з ножем. А всі необхідні продукти завжди можна «купити» в магазині. Так дитина не тільки буде розуміти, звідки береться їжа, але і що для цього потрібно зробити. Багато батьків за допомогою ігрових наборів пояснюють дітям значення грошей. Такі малюки завжди добре поводяться в магазинах і не викидають їжу.

Старші діти обожнюють ігрові набори за фільмами і мультфільмами. Грати в улюблених героїв подобатися кожній дитині, і ви обов'язково порадуєте свого малюка, якщо подаруєте йому саме таку гру. Ну і, зрозуміло, дітям, які хочуть бути як дорослі, не обійтися без набору для якої-небудь професії. Поліцейський, лікар, пожежник – це найпопулярніші набори, так з ними діти можуть відчути себе героями. Звичайно, якщо є герої, то повинні бути і лиходії, яких треба ловити. Подаруйте дітям кілька наборів для обох ролей і дозвольте їм придумати свої власні історії.

Перші ігрові набори з'явилися ще в давнину, коли люди деталі для дітей кілька однотипних іграшок. Найзнаменитіший з усіх видів наборів – солдатики. Свою іграшкову армію мав кожен хлопчик із заможної європейської сім'ї 19 століття, а на 20 століття припав пік популярності цих іграшок. Сьогодні можна придбати великі і барвисто оформлені військово-тактичні набори, де є не тільки солдати, а й гармати, кораблі, танки, карти поля бою і інші деталі. Не менш популярні і економічні ігрові набори, наприклад, гра «Монополія».

Внештатный журналист

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
1 Комментарий
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Внештатный журналист
Внештатный журналист
5 лет назад

Спасибо за сайт с иглушками я поиглаю с дочкой своей

Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции