Новини

У Березівці попрощалися із загиблим на фронті снайпером

Березівська громада зустріла «на щиті» свого земляка Дмитра Лірниченка, який віддав своє життя в бою з російськими загарбниками на Донеччині.

Про це повідомляє Березівська міськрада.

Стрілець-снайпер механізованої роти, солдат Дмитро Лірниченко загинув 25 лютого 2024 року при виконанні бойового завдання в зоні бойових дій у н. п. Орлівка Донецької області.

«Сміливий, наполегливий, сильний і завжди відданий своїй справі. Мужній воїн, який героїчно захищав рідну Україну і кожного з нас… 7 місяців рідні та близькі чекали на Дмитра і вірили, що він неодмінно приїде додому….. Але, на жаль, наш земляк повернувся додому на щиті… Тепер йому назавжди 37…», – розповіли в громаді.

Прощання з Героєм відбулося 29 вересня – «живим» коридором сотні жителів громади проводжали загиблого в останню путь.

Поховали захисника з військовими почестями на Алеї Слави в Березівці. Невтішними залишилися батьки, брат Олександр, дружина Ольга та син Данило.

Як повідомлялося раніше, в Одесі внаслідок ворожого ракетного удару загинув 21-річний Дмитро Шевченко — заступник командира корабля Морської охорони ДПСУ «Миколаїв».

Share
Редакция

Редакция «Одесской жизни». Пишем о том, что происходит в городе, замечаем важные детали и знакомим вас с интересными людьми.

Останні статті

  • Статті

Читаємо разом із дітьми: де шукати кращі українські книжки

Одеса — місто, що читає. Недарма саме тут було створено першу в Україні публічну бібліотеку.… Читати далі

2024-09-30
  • Статті

Одесити провели пікет проти знесення пам’ятників та перейменування вулиць

Під стінами Одеської обласної військової адміністрації пройшов мітинг проти знесення пам'ятників та перейменування вулиць. Акція… Читати далі

2024-09-30
  • Новини

В Одеській області колишній пособник окупантів влаштувався в ТЦК

В Одеській області затримали колишнього співробітника «Дар'ївської колонії», який під час окупації Херсонської області працював… Читати далі

2024-09-30
  • Новини

В Одесі протестують проти знесення пам’ятника Пушкіну

Уранці 30 вересня на проспекті Шевченка біля будівлі Одеської ОВА відбувся анонсований раніше мітинг проти… Читати далі

2024-09-30
  • Новини

Одесити зможуть відстежувати автобуси онлайн, але є нюанс (ОНОВЛЕНО)

Обласна одеська влада повідомила, що в регіоні триває цифровізація громадського транспорту. Зараз на всіх автобусах,… Читати далі

2024-09-30
  • Новини

В Одесі голову Пушкіна накрили символічним пакетом

У понеділок, 30 вересня, в Одесі на Приморському бульварі відбулася акція-перфоманс, під час якої активісти… Читати далі

2024-09-30