Бажаєте швидко приготувати щось смачненьке з дунайки? Цей простий, але апетитний рецепт об'єднає два традиційні смаки — оселедець і квашену капусту — в одній ароматній страві. Готується просто, а результат — просто пальчики оближеш!
Якщо з’явилось бажання якось оригінально приготувати дунайку – знаменитий оселедець з Одеської області, ось вам рецепт безпосередньо від рибалок з Вилкового, які цю рибу ловлять, та поділилися ним з журналісткою “Одеського Життя” Наталею Слободяною.
Аромат, який заповнить кухню, скаже сам за себе. А цей смак ви обов’язково захочее повторити!
Смачного! 😋
Читайте також:
Культурний оглядач «Одеського Життя» Юлія Сущенко зібрала найцікавіші культурні та освітні події Одеси які варто… Read More
Мінітрактор незамінний на присадибній ділянці як малих, так і великих розмірів. Цей чотирьохколісний багатофункціональний транспорт… Read More
4 жовтня газета «На пенсії» відзначає 20-річний ювілей. Для видання – це тривалий шлях. «На… Read More
У понеділок, 27 жовтня 2025 року, у День української писемності та мови українці традиційно об'єднаються… Read More
В Одесі міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) визначила… Read More
Потужна злива, що «привітала» Одесу 30 вересня, все ще обговорюється одеситами. У кожного ― своя… Read More