Рецепт записаний від Валентини Ковальчук, с. Плоске, Балтська громада
Можна випікати і в духовці або жарити на сковороді (тоді краще на смальці).
Перед подачею на стіл картопляники полити підливою, в якій тушилось м’ясо, і на них покласти шматки м’яса. Смачного!
Рецепт записаний від Валентини Ковальчук, с. Плоске, Балтська громада
Читайте також:
Вважається, що історія одеського трамвая починається з 1910 року, коли запустили першу електричну лінію. Але… Read More
З 25 по 27 липня Одеса прийматиме третій фестиваль української культури «Виделкаfest». Три фестивальні дні… Read More
Співак з Одеси MELOVIN заявив, що мобілізувався до ЗСУ і стане частиною музичного колективу прикордонної… Read More
Музей сучасного мистецтва Одеси повідомив про несподівану смерть Володимира Петровича Наумця - видатного українського художника,… Read More
Іноді просто немає сили. Робочий тиждень був виснажливий, холодильник майже порожній, а друзі вже на… Read More
В Одеській області офіційно відкрито 29 пляжних зон для безпечного купання та відпочинку, з них… Read More