Рецепт записаний від Валентини Ковальчук, с. Плоске, Балтська громада
Можна випікати і в духовці або жарити на сковороді (тоді краще на смальці).
Перед подачею на стіл картопляники полити підливою, в якій тушилось м’ясо, і на них покласти шматки м’яса. Смачного!
Рецепт записаний від Валентини Ковальчук, с. Плоске, Балтська громада
Читайте також:
Увечері суботи, 13 вересня 2025 року, на Одещині, на трасі Одеса – Рені, сталася ДТП,… Read More
В червні цього року на Куліковому полі було затримано жінку, яка намагалася пронести бомбу до… Read More
Море біля Одеси та вздовж узбережжя області 14 вересня залишатиметься теплим — близько +21…+22°. Тож… Read More
Вітаємо з суботою, друзі! Час відпочити та посміятися від душі! Ми підготували для вас добірку… Read More
Сьогодні, 14 вересня, очікуються магнітні бурі середньої сили, які можуть викликати погіршення самопочуття метеозалежних людей. Read More
У суботу, 13 вересня, в Одеському зоопарку відбулося веселе свято на честь дня народження слонихи… Read More