Рецепт записаний від Валентини Ковальчук, с. Плоске, Балтська громада
Можна випікати і в духовці або жарити на сковороді (тоді краще на смальці).
Перед подачею на стіл картопляники полити підливою, в якій тушилось м’ясо, і на них покласти шматки м’яса. Смачного!
Рецепт записаний від Валентини Ковальчук, с. Плоске, Балтська громада
Читайте також:
Одеська вулиця, що пам’ятає Воронцова, радянську індустріалізацію і яка десятиліття існувала під ім’ям генерала Червоної… Read More
Хочемо порадувати одеситів новиною про відкриття нових просторів. Минулоо тижня ми вже анонсували події в… Read More
Фахівці одеського комунального підприємства «Сервісний центр» обробляють міські пам'ятники та інші об'єкти монументального мистецтва, які… Read More
Село Долинське Ренійської громади – самобутнє. Всі місцеві хлопці й навіть дорослі чоловіки люблять грати… Read More
На 84-му році пішов із життя політик Юрій Борисович Крук, який представляв у Раді Одеську… Read More
Мешканець Таїровської громади самовільно захопив частину місцевого стадіону, побудував там басейн і вживав психотропи. Його… Read More