Рецептом приготування гарбуза у сметанному соусі з часником поділилася постійна читачка «Одеського життя» з села Новоселівка Кілійської громади Тетяна Райкова. Це проста, але дуже смачна страва, яку вона готує своїй родині.
«Зараз сезон врожаю гарбузів. Приготувати з цього овоча можна багато всього смачного. А якщо звичні гарніри набридли, можна приготувати гарбуз, смажений на сковорідці. Це оригінально доповнить м’ясні страви. Буде смачно, обіцяю!» — написала нам наша постійна читачка.
Гарбуз почистити від шкірки, нарізати кубиками, обсмажити на олії до золотавої скоринки. Сметану змішати з посіченою зеленню, подрібненим часником, посолити, поперчити, додати паприку, перемішати. Соус додати до гарбуза, перемішати і тушкувати під кришкою 5-7 хвилин. Гарбуз має стати м’яким, але не розваритися. Смачного!
Читайте також:
Через погодні умови в Одесі частково порушено рух трамваїв і зафіксовано локальні підтоплення. Однак міські… Read More
Документальний фільм «Санаторій», знятий українською мовою, представлятиме Ірландію на премії «Оскар 2026». Він розповідає зворушливу… Read More
Південний лісовий офіс готується до масштабної осінньої висадки дерев. Вже скоро в степових районах Одеси,… Read More
Тривала злива накрила Балтщину. Дощити не переставало цілий день 7 жовтня, а з пагорбів у… Read More
Останніми роками Київ поступово перетворюється на епіцентр розвитку муай-тай в Україні. Це бойове мистецтво, що… Read More
В Українському Інституті національної пам'яті визначили імена історичних особистостей, які не підлягають деколонізації, і тих,… Read More