Рецептом приготування гарбуза у сметанному соусі з часником поділилася постійна читачка «Одеського життя» з села Новоселівка Кілійської громади Тетяна Райкова. Це проста, але дуже смачна страва, яку вона готує своїй родині.
«Зараз сезон врожаю гарбузів. Приготувати з цього овоча можна багато всього смачного. А якщо звичні гарніри набридли, можна приготувати гарбуз, смажений на сковорідці. Це оригінально доповнить м’ясні страви. Буде смачно, обіцяю!» — написала нам наша постійна читачка.
Гарбуз почистити від шкірки, нарізати кубиками, обсмажити на олії до золотавої скоринки. Сметану змішати з посіченою зеленню, подрібненим часником, посолити, поперчити, додати паприку, перемішати. Соус додати до гарбуза, перемішати і тушкувати під кришкою 5-7 хвилин. Гарбуз має стати м’яким, але не розваритися. Смачного!
Читайте також:
Мер Одеси Геннадій Труханов і голова Одеської райради Віталій Барвіненко зверталися до суду з клопотанням… Read More
У Київському районі Одеси поліцейські склали адмінпротокол на власника американських стаффордширських тер'єрів, які напали на… Read More
На 1274-й день повномасштабної війни РФ проти України на фронті тривають інтенсивні бої, наші воїни… Read More
У середу, 20 серпня 2025 року, багато одеситів проведуть день без світла через планові ремонтні… Read More
Завдяки теплій воді та комфортній температурі повітря, пляжний відпочинок в Одесі зараз особливо приємний —… Read More
В ніч на 20 серпня російські війська знову атакували Одеську область: після ракетного удару по… Read More