Рецептом приготування гарбуза у сметанному соусі з часником поділилася постійна читачка «Одеського життя» з села Новоселівка Кілійської громади Тетяна Райкова. Це проста, але дуже смачна страва, яку вона готує своїй родині.
«Зараз сезон врожаю гарбузів. Приготувати з цього овоча можна багато всього смачного. А якщо звичні гарніри набридли, можна приготувати гарбуз, смажений на сковорідці. Це оригінально доповнить м’ясні страви. Буде смачно, обіцяю!» — написала нам наша постійна читачка.
Гарбуз почистити від шкірки, нарізати кубиками, обсмажити на олії до золотавої скоринки. Сметану змішати з посіченою зеленню, подрібненим часником, посолити, поперчити, додати паприку, перемішати. Соус додати до гарбуза, перемішати і тушкувати під кришкою 5-7 хвилин. Гарбуз має стати м’яким, але не розваритися. Смачного!
Читайте також:
В Ізмаїлі сталася ДТП за участю карети швидкої допомоги та легкового автомобіля. Постраждали семеро людей,… Read More
В Одесі розпочато будівельні роботи на інклюзивному маршруті «Північ - Південь», який стане найбільшою пішохідною… Read More
Відео з чоловіком, який лежить посеред вулиці Незалежності в Одесі, облетіло Telegram-канали. У дописах стверджувалося,… Read More
В Одеській 28-й окремій механізованій бригаді імені Лицарів Зимового походу завершили підготовку перші військовослужбовці за… Read More
Доброго ранку, друзі! Вітаємо з вівторком! Тиждень набирає обертів, і щоб він був легким та… Read More
У вівторок, 20 травня 2025 року, очікується спокійна геомагнітна ситуація. Згідно з прогнозом, рівень геомагнітної… Read More