Рецептом приготування гарбуза у сметанному соусі з часником поділилася постійна читачка «Одеського життя» з села Новоселівка Кілійської громади Тетяна Райкова. Це проста, але дуже смачна страва, яку вона готує своїй родині.
«Зараз сезон врожаю гарбузів. Приготувати з цього овоча можна багато всього смачного. А якщо звичні гарніри набридли, можна приготувати гарбуз, смажений на сковорідці. Це оригінально доповнить м’ясні страви. Буде смачно, обіцяю!» — написала нам наша постійна читачка.
Гарбуз почистити від шкірки, нарізати кубиками, обсмажити на олії до золотавої скоринки. Сметану змішати з посіченою зеленню, подрібненим часником, посолити, поперчити, додати паприку, перемішати. Соус додати до гарбуза, перемішати і тушкувати під кришкою 5-7 хвилин. Гарбуз має стати м’яким, але не розваритися. Смачного!
Читайте також:
У сучасному світі стабільний та швидкісний інтернет дуже важливий для виконання бізнес-завдань та повсякденного користування.… Read More
В Одесі правоохоронці затримали завідувачку одного з відділень "Дитячої міської клінічної лікарні №3". Її підозрюють… Read More
22 листопада 1954 року, тобто рівно 70 років тому «скопитився» Андрій Януарович Вишинський. «Фі!», —… Read More
У частині Приморського району Одеси у п'ятницю, 22 листопада 2024 року, тимчасово відключать воду. Причина… Read More
В ЮНЕСКО дали відповідь на гучний «Одеський лист», в якому противники деколонізації топонімів, названих на… Read More
Завтра, у п'ятницю, 22 листопада 2024 року, в Україні та, зокрема, в Одесі та Одеській… Read More