Рецептом приготування гарбуза у сметанному соусі з часником поділилася постійна читачка «Одеського життя» з села Новоселівка Кілійської громади Тетяна Райкова. Це проста, але дуже смачна страва, яку вона готує своїй родині.
«Зараз сезон врожаю гарбузів. Приготувати з цього овоча можна багато всього смачного. А якщо звичні гарніри набридли, можна приготувати гарбуз, смажений на сковорідці. Це оригінально доповнить м’ясні страви. Буде смачно, обіцяю!» — написала нам наша постійна читачка.
Гарбуз почистити від шкірки, нарізати кубиками, обсмажити на олії до золотавої скоринки. Сметану змішати з посіченою зеленню, подрібненим часником, посолити, поперчити, додати паприку, перемішати. Соус додати до гарбуза, перемішати і тушкувати під кришкою 5-7 хвилин. Гарбуз має стати м’яким, але не розваритися. Смачного!
Читайте також:
В Одесі відбулися похорони 48-річного поліцейського Миколи Яковецького, який загинув під час виконання бойового завдання… Read More
В Одесі планують масштабно оновити частину трамвайної лінії на Люстдорфській дорозі. Проект дорогий і важливий,… Read More
Татарбунарська міська рада з сумом повідомляє про загибель жителя села Білолісся, військовослужбовця Збройних Сил України… Read More
В Одесі стартувала процедура усунення російських і радянських монументів із публічного простору. Йдеться насамперед про… Read More
Одеські поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з собакою. Read More
Доброго ранку, друзі! Новий тиждень — нові пригоди! Розпочинаємо його з добірки кумедних мемів і… Read More