Новости

На Одещині поліцейські склали адмінпротоколи на підлітків, які пиячили у парках та скверах

Поліцейські перевірили розважальні заклади та інші місця, які юні подільчани обирають для дозвілля. За їх результатами на правопорушників складено шість адміністративних протоколів.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Останнім часом жителі Подільська оприлюднювали в соціальних мережах інформацію про порушення молоддю режиму тиші. У зв’язку з цим поліцейські  провели рейди, під час яких перевірили двори багатоповерхівок, парки, сквери та розважальні заклади міста.

За розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях на п’ятьох 17-річних юнаків, які «культурно» відпочивали у сквері та неподалік від Будинку офіцерів, складено адміністративні протоколи за ст.178 Кодексу України про адміністративні правопорушення. А 19-річний молодик, який пригощав неповнолітнього товариша пивом, відповідатиме за ст.180 КУпАП.

Також правоохоронці відвідали й розважальні заклади: вони не тільки перевіряли дотримання закону про заборону перебування у них після 22-ї години неповнолітніх без супроводу дорослих, а й нагадували працівникам цих закладів про недопустимість реалізації неповнолітнім цигарок та алкоголю. На момент перевірки порушень з боку працівників цих закладів виявлено не було.

— Місця, які молодь обирає для дозвілля, завжди знаходяться в зоні уваги поліцейських. Однак батьки теж не повинні забувати про свої обов’язки та контролювати місця знаходження своїх дітей і коло їх спілкування, — зазначив начальник Подільського ВП Олександр Ноздратенко.

Фото: ГУНП

Share
Редакция

Редакция «Одесской жизни». Пишем о том, что происходит в городе, замечаем важные детали и знакомим вас с интересными людьми.

Последние статьи

  • Новости

Прогноз синоптиков на пятницу, 20 сентября: немного потеплеет

Завтра, в пятницу, 20 сентября 2024 года, в Одессе и Одесской области ожидается небольшой дождь… Читать далее

2024-09-19
  • Новости партнеров

Куда глаза глядят: как организовать отпуск осенью?

Не любите палящее летнее солнце? Активно работаете летом и нет времени на отпуск? Тогда отдых… Читать далее

2024-09-19
  • Статьи

Юный художник из Одесской области создает галерею защитников Украины

Шестнадцатилетний Назар Ковальчук из небольшого села Вербово Ананьевской громады с детства борется с тяжелым недугом,… Читать далее

2024-09-19
  • Новости

Утвержден проект содержания парка имени Шевченко: что это значит

На пленарном заседании сессии Одесского городского совета был утвержден новый проект содержания центрального парка имени… Читать далее

2024-09-19
  • Новости

Зимой в Украине может не быть света по 18 часов в сутки, – прогноз ООН

По прогнозам Мониторинговой миссии ООН по правам человека в Украине (ММПЧУ), этой зимой в Украине… Читать далее

2024-09-19
  • Статьи

Развивается несмотря на войну: возле Рени и на Дунае начали масштабное строительство

В прошлом месяце депутаты Ренийского горсовета приняли очередные решения о выделении участков земли на берегу… Читать далее

2024-09-19