Новости Одессы и Одесской области

Пляжний відпочинок в Одесі: хто відпочиває у будні на одеських пляжах (ФОТО)

Під час літньої спеки, одеські пляжі — це прекрасна можливість для одеситів та гостей міста забути про робочі будні та насолодитися літнім відпочинком. «Одеське життя» спробувало дізнатись, хто саме зараз відпочиває на одеських пляжах.

У середині червня, навіть під час робочого тижня багато відвідувачів — в основному це одесити та туристи із Західної та Центральної України. Вони оминають одеські пляжі у вихідні, через велику кількість відвідувачів, проте надають перевагу пляжному відпочинку посеред робочого тижня.

Ось, як наприклад, сімейство Буровцевих із Дніпропетровська. Олексій та Юлія приїхали відпочивати до Одеси на запрошення місцевих волонтерів. Олексій, боєць 532 окремого ремонтно-відновлювального батальйону, отримав поранення у боях під Іловайськом. Зараз у чоловіка відпустка, а потім знову служба.

— Ми зупинилися у районі автовокзалу. Їздимо на пляж трамваєм щодня. У вихідні дні тут важко знайти вільне місце, а от у будні вільніше, — ділиться своїми враженнями Олексій.

Ціни на платних пляжах в середньому коливаються від 50 до 100 грн. за місце (з парасолею, шезлонгом, устілкою), але для більшості туристів, особливо молоді, ці суми є надто великими. Тому все більше відпочивальників надають перевагу економному відпочинку. Зазвичай такі туристи мандрують з рюкзаками і проживають просто неба у палатках на «диких» пляжах, що є маловідомими для більшості. Ось, як наприклад, студент художнього вузу із Мукачево Андрій Ченько.

— Ми з друзями поселились прямо на пляжі — у наметі. Харчуємося у студентських їдальнях — уже все тут розізнали. Вогнища не палимо, бо це заборонено, але вечорами співаємо під гітару. Спати нам не холодно, проте тут дуже красиві світанки», — каже Андрій.

Як саме виглядають пляжі Одеси в будні, ви можете переглянути у нашому фоторепортажі.

Валерія Цуканова.

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции