Якщо вам набридло звичайне картопляне пюре, спробуйте приготувати його незвичайний варіант. Страву можна подати з м'ясом, рибою або овочами.
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. Картоплю відварити до готовності (у підсоленій воді), злити воду та зробити пюре. Заздалегідь підготувати соус-заправку: з’єднати оливкову олію, гірчицю, додати лимонний сік і подрібнений часник. Все добре збити до однорідної консистенції. Додати соус у гаряче картопляне пюре, перемішати та посипати зеленою цибулею.
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. Картоплю почистити і крупно нарізати. Відварити у підсоленій воді до готовності та злити рідину. Додати вершкове масло, молоко, яйце та тертий сир. Приправити за смаком. Змастити горщик маслом, додати пюре. Зверху викласти маленькі шматочки вершкового масла. Відправити в розігріту до 200°С духовку на 20-30 хвилин.
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. Картоплю почистити і крупно нарізати. Цвітну капусту розібрати на суцвіття. Скласти всі овочі в каструлю, залити водою, посолити та відварити до готовності. Злити рідину, потім додати молоко та вершкове масло, розім’яти пресом до отримання пюре. Зверху посипати дрібнорубаною зеленню.
У селищі Бородіно ще до війни за підтримки держави був побудований соціальний Центр для постраждалих… Читати далі
На узбережжя Одещини викинуло чергову морську міну, яку було оперативно знищено українськими військовими. Про це… Читати далі
14 лютого 2023 року військовий Віталій Верес отримав важке поранення під час оборони Бахмута, коли… Читати далі
Вересень. Налилася червоним кольором калина, яка є одним із символів України. Колектив обласного центру національних… Читати далі
16 вересня 2024 року мешканці Одеси та регіону відчули підземні поштовхи. У будинках гойдалися люстри,… Читати далі
Другого вересня, у день народження митця, якому мало виповнитися 70 років, в медіацентрі Любашівської публічної… Читати далі