Якщо вам набридло звичайне картопляне пюре, спробуйте приготувати його незвичайний варіант. Страву можна подати з м'ясом, рибою або овочами.
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. Картоплю відварити до готовності (у підсоленій воді), злити воду та зробити пюре. Заздалегідь підготувати соус-заправку: з’єднати оливкову олію, гірчицю, додати лимонний сік і подрібнений часник. Все добре збити до однорідної консистенції. Додати соус у гаряче картопляне пюре, перемішати та посипати зеленою цибулею.
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. Картоплю почистити і крупно нарізати. Відварити у підсоленій воді до готовності та злити рідину. Додати вершкове масло, молоко, яйце та тертий сир. Приправити за смаком. Змастити горщик маслом, додати пюре. Зверху викласти маленькі шматочки вершкового масла. Відправити в розігріту до 200°С духовку на 20-30 хвилин.
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. Картоплю почистити і крупно нарізати. Цвітну капусту розібрати на суцвіття. Скласти всі овочі в каструлю, залити водою, посолити та відварити до готовності. Злити рідину, потім додати молоко та вершкове масло, розім’яти пресом до отримання пюре. Зверху посипати дрібнорубаною зеленню.
Із п'ятниці, 22 листопада, в Одесі відновлено роботу автобусів № 105 і №105-А за постійним… Read More
У п'ятницю, 22 листопада 2024 року, у зв'язку з плановими роботами на міських електромережах деякі… Read More
1003-й день Україна протистоїть повномасшатабній агресії російської федерації. На ранок, 22 листопада, ситуація на фронті… Read More
В Одесі 49-річна водійка автомобіля «Ssang Yong» наїхала на жінку, яка переходила проїжджу частину і… Read More
Доброго ранку, друзі! Почніть свій день з посмішки - ми підготували для вас свіжу порцію… Read More
Привоз в останню декаду листопада: легкий дощик, «тяжкий» вітерець. Людей (чи так здалось) менше, аніж… Read More