Ці три рецепти страв із «вчорашніх» макаронів стануть справжньою паличкою-виручалочкою навіть для досвідчених господинь та кухарів.
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. Викласти у миску холодну вермішель. Бринзу або сир натерти на тертці та додати до вермішелі. Цибулю натерти на дрібній тертці, разом з яйцями, додати до вермішелі та сиру. Зелень дрібно порубати і вмісити в тісто. Додати трохи борошна. Все ретельно перемішати і, викладаючи столовою ложкою на розігріту олію, обсмажити з двох боків до золотистої скориночки.
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. Спагеті трохи порвати, сир пропустити через тертку, а зелень посікти. У глибокій мисці змішати спагеті, сир та зелень, додати сметану, яйця та сир. Все посолити та ретельно перемішати. Отриману масу викласти у форму і запікати 20-25 хвилин|мінути| при 180°С.
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. З помідорів акуратно зняти шкірку. Сир та бекон нарізати кубиками. Бекон покласти в сковороду на невелику кількість олії і витопити. У глибокій мисці змішати макарони, помідори та сир. Вбити яйця, посолити та перемішати. Отриману суміш влити в сковороду до бекону та смажити на середньому вогні до готовності з обох боків. Готовий омлет посипати посіченою зеленню.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачний гарячий шоколад.
В Одеській області у водоймі села Жеребкове виявили масову загибель молоді карася сріблястого та незвичний… Read More
У вівторок, 14 жовтня 2025 року, в Одесі та області синоптики оприлюднили оновлений прогноз погоди.… Read More
Якщо указ щодо позбавлення українського громадянства мера Одеси Геннадія Труханова буде підписано, його повноваження припиняться… Read More
У невеличкому нарисі авторка “Одеського Життя” Марія Котова розповідає про Одесу 1920-х — місто натхнення… Read More
Правоохоронці затримали двох юнаків, які за грошову винагороду підпалювали релейні шафи, і повідомили їм про… Read More
Кабінет Міністрів змістив офіційні дати опалювального періоду на 1 листопада — 31 березня замість традиційних… Read More