Три ідеї випічки з листкового тіста на всі випадки життя – сніданок, обід і вечерю.
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. Листкове тісто розкотити на присипаній борошном поверхні. Розрізати тісто на чотири рівні прямокутники. Посипати тертим твердим сиром та рубаною зеленню. Нарізати смужками, згорнути спіральками і випікати в розігрітій до 180 ° С духовці до золотистого кольору.
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. Листкове тісто розкотити, нарізати смужками 5х15 см. Змастити центр смужок кетчупом і посипати тертим сиром. Добре защипати, згорнути в кільця та з’єднати краї. У начинку додати нарізані оливки. Викласти заготовки на застелений пергаментним папером лист. Змастити збитим яйцем, посипати кунжутом або маком. Випікати в розігрітій до 180 ° С духовці близько 20 хвилин.
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. Деко застелити фольгою або папером для випічки. Розділити листкове тісто на дві частини та розкотити на присипаній борошном поверхні. Викласти на лист тісто, посипати тертим сиром і розкласти тонкі скибочки шинки. Розбити яйця на шинку і розім’яти вилкою жовтки. Посипати сіллю та прянощами за смаком. Викласти ще один шар шинки, посипати тертим сиром. Накрити пиріг тістом, змастити збитим виделкою яєчним жовтком або молоком. Відправити лист в розігріту до 180 ° С духовку на 30 хвилин.
Раніше ми розповідали, які можна приготувати смачні ароматні супи.
Завтра, у п'ятницю, 20 вересня 2024 року, в Одесі та Одеській області очікується невеликий дощ… Читати далі
Не любите пекуче літнє сонце? Активно працюєте влітку і немає часу на відпустку? Тоді відпочинок… Читати далі
Шістнадцятирічний Назар Ковальчук з невеличкого села Вербове Ананьївської громади з дитинства бореться з важкою недугою,… Читати далі
На пленарному засіданні сесії Одеської міської ради було затверджено новий проєкт утримання центрального парку імені… Читати далі
За прогнозами Моніторингової місії ООН з прав людини в Україні (ММПЛУ) цієї зими в Україні… Читати далі
Минулого місяця депутати Ренійської міськради ухвалили чергові рішення про виділення ділянок землі на березі Дунаю… Читати далі