Три ідеї випічки з листкового тіста на всі випадки життя – сніданок, обід і вечерю.
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. Листкове тісто розкотити на присипаній борошном поверхні. Розрізати тісто на чотири рівні прямокутники. Посипати тертим твердим сиром та рубаною зеленню. Нарізати смужками, згорнути спіральками і випікати в розігрітій до 180 ° С духовці до золотистого кольору.
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. Листкове тісто розкотити, нарізати смужками 5х15 см. Змастити центр смужок кетчупом і посипати тертим сиром. Добре защипати, згорнути в кільця та з’єднати краї. У начинку додати нарізані оливки. Викласти заготовки на застелений пергаментним папером лист. Змастити збитим яйцем, посипати кунжутом або маком. Випікати в розігрітій до 180 ° С духовці близько 20 хвилин.
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ. Деко застелити фольгою або папером для випічки. Розділити листкове тісто на дві частини та розкотити на присипаній борошном поверхні. Викласти на лист тісто, посипати тертим сиром і розкласти тонкі скибочки шинки. Розбити яйця на шинку і розім’яти вилкою жовтки. Посипати сіллю та прянощами за смаком. Викласти ще один шар шинки, посипати тертим сиром. Накрити пиріг тістом, змастити збитим виделкою яєчним жовтком або молоком. Відправити лист в розігріту до 180 ° С духовку на 30 хвилин.
Раніше ми розповідали, які можна приготувати смачні ароматні супи.
У сучасному світі стабільний та швидкісний інтернет дуже важливий для виконання бізнес-завдань та повсякденного користування.… Read More
В Одесі правоохоронці затримали завідувачку одного з відділень "Дитячої міської клінічної лікарні №3". Її підозрюють… Read More
22 листопада 1954 року, тобто рівно 70 років тому «скопитився» Андрій Януарович Вишинський. «Фі!», —… Read More
У частині Приморського району Одеси у п'ятницю, 22 листопада 2024 року, тимчасово відключать воду. Причина… Read More
В ЮНЕСКО дали відповідь на гучний «Одеський лист», в якому противники деколонізації топонімів, названих на… Read More
Завтра, у п'ятницю, 22 листопада 2024 року, в Україні та, зокрема, в Одесі та Одеській… Read More