Варення із полуниці — один із найпопулярніших українських десертів. Його використовують як начинку для випічки, доповнюють їм чаювання, а солодкі щільні ягоди стають улюбленими ласощами дітей. Існує маса рецептів полуничного варення - від сухого, подібного до цукатів, до класичних джемів і желе, які в зимову холоднечу нагадають про літо і піднімуть настрій.
Інгредієнти:
Приготування:
Інгредієнти:
Приготування:
Інгредієнти:
Приготування;
Інгредієнти:
Приготування:
Інгредієнти:
Приготування:
Читайте також: Жаба з полуницею: чому в Лісках собі такий символ обрали
Завтра, у четвер, 22 травня 2025 року, у низці будинків Київського району Одеси до вечора… Read More
Чиста вода – це найважливіший елемент для здоров'я, і фільтри глека стали одним із найзручніших… Read More
За даними синоптиків Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, завтра, у четвер, 22 травня 2025 року,… Read More
Через війну в країні ми все частіше бачимо на вулицях людей з інвалідністю, яким доводиться… Read More
Жива класика просто неба, серед квітів і дерев – у Ботанічному саду знову стартують концерти… Read More
Жінки з усієї планети невпинно захоплюються бразильській «генетиці» і часто бажають наслідувати в таких пишних… Read More