Гречка - це корисний і смачний гарнір, який пасує до будь-якої страви. Але не всі знають, як правильно варити гречку, щоб вона не була клейкою, а була розсипчастою та воздушною. Існує простий і доступний спосіб, який допоможе вам досягти бажаного результату.
Все, що вам потрібно, – це додати трохи соди під час варіння гречки. Цей секрет використовують досвідчені кухарі, і ви можете спробувати його на своїй кухні.
Сода – це звичайний інгредієнт, який є майже в кожного. Вона використовується не тільки для випічки, але і для приготування різних страв. Сода має властивість робити продукти рихлими і воздушними, а також прискорювати процес приготування. Саме тому сода додається під час варіння гречки, щоб зробити кашу ідеальною.
Читайте також: Поради «Одеського життя» – як очистити чашки від чайного та кавового нальоту
Для цього потрібно дотримуватися деяких правил:
Не забудьте посолити кашу за смаком. Варити гречку з содою потрібно до повного випаровування води, а потім дати їй настоятися під кришкою ще 10-15 хвилин.
Якщо ви дотримуєтесь цих простих правил, ви зможете приготувати гречку, яка буде воздушною та розсипчастою, а не клейкою і сухою. Гречка з содою – це смачний і корисний гарнір, який підійде до будь-якої страви. Спробуйте цей спосіб і ви не пошкодуєте!
Італія заявила про готовність підтримати відновлення Одеської області через реалізацію низки спільних проєктів. Це питання… Read More
Ця історія про учнів херсонської школи та їхню вчительку Олену, які підтримують українських захисників на… Read More
Новорічні свята вже не за горами. Саме час задуматися про подарунки. Кожна дитина вірить у… Read More
Поблизу села Комишівка Саф'янівської громади Ізмаїльського району зареєстровано спалах африканської чуми свиней (АЧС). Це вже… Read More
Сьогодні, 22 листопада, в Одесі спостерігається потужний вітер, що призвів до падіння дерев та пошкодження… Read More
Руслан Тимченко пішов серед перших захищати Україну добровольцем. Спочатку потрапив на Миколаївський напрямок, потім –… Read More