Статті

Ціни на Привозі 1 грудня: безкоштовний сніг та «смішні» цінники (фоторепортаж)

Сніговий буревій пройшовся по одеському Привозу. Та побачити на ринку можна тепер тільки його наслідок у вигляді величезної брудної гори: між рядами все чисто. Довелось навіть почути про «ціну» на той сніг, але головне — та поцікавитись цінами на продукти.

Картоплю з відра не брати!

— Сніг продається? — вирішив пошуткувати хтось з покупців.

Людина, що працює тут (не в настрої) відповіла одразу:

— Пошуткувати прийшли? Знали б ви, як ми той сніг прибирали…

— Та ми теж прибирали… Всі прибирали… Що ж ви так? Я просто спитав.

— Просто відповідаю: сніг безплатний, беріть, скільки треба. Якщо треба…

Виявилось, ніякого снігу не треба. Що треба? Звісно, продукти. Біля продуктів — ажіотаж. Ну то як завжди на Привозі. Чути: «Підходьте, купуйте, в нас ціни взагалі смішні!»

— А чому написано, що картоплю з відра не можна брати? Вона мені подобається.

Відповідь здивувала навіть мене (а я за життя на Привозі багато чого чула!):

— Вона мені теж подобається…

Що по чому: ціни на Привозі 1 грудня

Овочі на одеському Привозі (ціни за один кілограм)

  • картопля — 10-23 грн;
  • цибуля — 15-30 грн;
  • помідори — 60-120 грн;
  • буряк — 20-30 грн;
  • кабачки — 45-70 грн;
  • огірки — 75-100 грн;
  • солодкий перець — 20-85 грн;
  • баклажани — 20-65 грн;
  • капуста — 20-30 грн.
  • часник — 90-150 грн;
  • морква — 15-25 грн;
  • зелень у пучках «стартує» від 10 грн.

Ціни на фрукти на одеському Привозі (за один кілограм):

  • яблука — 15-30 грн;
  • слива — 20-50 грн;
  • груші — 25-75 грн;
  • виноград — 50-75 грн;
  • лимони — 30-65 грн;
  • мандарини — 40-85 грн
  • апельсини — 50-80.

Скільки на Привозі коштують яйця, сир, бринза

  • яйця (десяток) – 40-85 грн;
  • бринза – 150-200 грн;
  • сир – 80-110 грн.

Ціни на м’ясо на одеському Привозі

Яловичина-телятина: 

  • задня частина — 220-240 грн;
  • теляча шия — 170-180 грн;
  • ребра — 120-130 грн.
  • антрекоти — 170 грн.

Свинина:

  • задня частина — 180-190 грн;
  • шия — 220-240
  • лопатка — 150-160 грн;
  • ребра — 180-200 грн;
  • сало (від «тонкого» до «товстого») — 100-190 грн;
  • сало солоне (від «тонкого» до «товстого») — 140-260 грн.

Ціни на рибу у рибних рядах Привозу:

  • карасі — 60-70 грн;
  • лобань (він же морський пеленгас) – 100 грн;
  • судак — 180-220 грн;
  • товстолобик  — 70-100 грн.

Читайте також: Ціни на Привозі 24 листопада: «розпродаж м’яса» та інші цікавинки (фоторепортаж)

Фото: Марія Котова

Share
Марія Котова

Авторка видання "Одеське життя". Журналістка з майже 20-річним досвідом. Пише про життя, культуру та історію Одеси. Членкиня Національної спілки журналістів України (НСЖУ), авторка чотирьох книг прози. Публікації доповнює власними фото.

Recent Posts

  • Новини

Одеський шпиталь для ветеранів реконструюватиме компанія, яку вже ловили на махінаціях

ТОВ «Консалтинг-Буд» стане виконавцем реконструкції частини будівлі Одеського шпиталю для ветеранів на Фонтанській дорозі. Вартість… Read More

05-07-2025 в 08:32
  • Новини

Ветеранів з Одеси звільнили від податків на житлову нерухомість: подробиці

Одеська міськрада ухвалила рішення, що звільняє учасників бойових дій і родини загиблих захисників від сплати… Read More

05-07-2025 в 07:33
  • Positive News

Одеський гумор: базарні голуби та яйця від котів

Вітаємо з суботою, друзі! Час відпочити та посміятися від душі! Ми підготували для вас добірку… Read More

05-07-2025 в 06:11
  • Новини

Тихий космос: прогноз магнітних бур на 5 липня

У суботу, 5 липня 2025 року, істотних магнітних бур на Землі не очікується. День обіцяє… Read More

05-07-2025 в 05:43
  • Новини партнерів

Де замовити смачну піцу в Одесі: огляд кращих доставок міста

Піца давно стала не просто улюбленою стравою мільйонів, а справжнім символом затишку, відпочинку та смачного… Read More

04-07-2025 в 23:52
  • Новини партнерів

Як підвищити ціну на свої послуги лешмейкера і не втратити клієнтів?

Правильне підвищення цін залучає платоспроможних клієнтів та підвищує прибутковість бізнесу. Головне — діяти стратегічно. Read More

04-07-2025 в 23:01