Мешканці Одещини урочисто зустріли воїнів 28 окремої гвардійської механізованої бригади (ФОТО)

Мешканці Одещини урочисто зустріли воїнів 28 окремої гвардійської механізованої бригади, які виконували завдання в зоні АТО.

З квітами, посмішками та щирими оплесками зустріли своїх земляків – учасників бойових дій в зоні АТО, військовослужбовців 28 окремої гвардійської механізованої бригади оперативного командування «Південь», мешканці Лиманського району Одеської області.

Під час урочистої зустрічі пролунало чимало теплих слів від представників місцевої влади, військовослужбовців оперативного командування «Південь», громадських організацій, волонтерів, рідних та близьких.  На захисників Батьківщини чекав смачний домашній обід і народні пісні у виконанні артистів колективу художньої самодіяльності.

Вже найбличим часом особовий склад військового з’єднання, після відпочинку й  відновлення боєздатності, повернеться на передову.

Варто зазначити, що з початку проведення антитерористичної операції на Сході України воїни 28 окремої гвардійської механізованої бригади героїчно обороняли селище Марьїнка та інші населенні пункти Днецької та Луганської областей.

За мужність та відвагу проявлені під час оборони територіальної цілісності  України понад 200 військовослужбовців уславленого військового з’єднання було нагороджено державними та відомчими нагородами.

Сергій Даниленко, м. Одеса

Фото автора.

Share

Последние статьи

  • Новости

Прогноз погоды: к чему готовиться одесситам 19 сентября

По информации Гидрометцентра Черного и Азовского морей, завтра, в четверг, 19 сентября 2024 года, в… Читать далее

2024-09-18
  • Новости

В Украине возможно мощное землетрясение – оно захватит и Одессу: прогноз

Кандидат геологических наук Сергей Кадурин не исключает, что в Украине может произойти сильное землетрясение, которое… Читать далее

2024-09-18
  • Новости

Одесские школьники будут получать по 10 тысяч: кто и когда

В Одессе школьники, чьи родители погибли, защищая Украину от российских оккупантов, будут ежегодно получать от… Читать далее

2024-09-18
  • Новости

Одесская Книжка будет называться иначе (видеофакт)

Захлестнувшая Одессу волна дерусификавции добралась и до знаменитого Книжного рынка (он же – Книжка). И… Читать далее

2024-09-18
  • Новости

Одесский горсовет выделил на помощь ВСУ сотни миллионов гривен

Одесский городской совет в ходе сессии, состоявшейся сегодня, 18 сентября 2024 года, выделил более 300… Читать далее

2024-09-18
  • Новости

В Одессе отремонтируют спуск Маринеско: когда начнут ремонт и сколько он продлится

Сегодня, 18 сентября 2024 года, на очередной сессии Одесского горсовета приняли решение касательно ремонта злосчастного… Читать далее

2024-09-18