Професійний кулінар з Любашівки Наталя Котляр закінчила Любашівське профтехучилище. Вона може власноруч влаштувати вишуканий бенкет на весілля, іменини та інші урочистості. Неперевершеними в неї виходять й рибні страви, якими радить ласувати частіше.
Інгредієнти:
Беремо рибину 2-2,5 кг. Чистимо її, знімаємо шкірку, відділяємо м’ясо, очищаємо від кісточок. Перемелюємо і додаємо сиру підчеревину. Піджарюємо порізану цибулю з натертою морквою на вершковому маслі, додаємо манку, хліб, замочений в молоці, яйця, солимо і перчимо до смаку. Фарш ретельно вимішуємо і начиняємо рибу. Зверху змащуємо сумішшю майонезу з паприкою.
Випікаємо у духовці при температурі 180 градусів 1,5-2 години. Смачного!
Для власників дачних ділянок навесні наступає вкрай відповідальна пора. Адже це саме той час, коли… Read More
Житель Тарутинської громади молодший сержант ЗСУ Олексій Готра загинув 3 червня під час виконання бойового… Read More
У середу, 15 жовтня 2025 року, в Одесі та області синоптики оприлюднили оновлений прогноз погоди.… Read More
В Одесі відбувається мітинг з вимогою скликати позачергову сесію міської ради для звільнення мера Геннадія… Read More
14 жовтня Україна відзначає день створення Української повстанської армії — війська, яке воювало одночасно проти… Read More
Президент Володимир Зеленський заявив про створення в Одесі міської військової адміністрації та призначення її очільника… Read More