Професійний кулінар з Любашівки Наталя Котляр закінчила Любашівське профтехучилище. Вона може власноруч влаштувати вишуканий бенкет на весілля, іменини та інші урочистості. Неперевершеними в неї виходять й рибні страви, якими радить ласувати частіше.
Інгредієнти:
Беремо рибину 2-2,5 кг. Чистимо її, знімаємо шкірку, відділяємо м’ясо, очищаємо від кісточок. Перемелюємо і додаємо сиру підчеревину. Піджарюємо порізану цибулю з натертою морквою на вершковому маслі, додаємо манку, хліб, замочений в молоці, яйця, солимо і перчимо до смаку. Фарш ретельно вимішуємо і начиняємо рибу. Зверху змащуємо сумішшю майонезу з паприкою.
Випікаємо у духовці при температурі 180 градусів 1,5-2 години. Смачного!
Завідувач кладовища одного з комунальних підприємств в Одеському районі «продавав» місця для поховання. Read More
Ну от вже й липень з його спекою, черговими прильотами та, звісно, «гарячим» Привозом з… Read More
У неділю, 6 липня 2025 року, в Одесі відкриється виставка «Жінки, які пережили Голокост». Подію… Read More
Усім привіт і доброго ранку, а дня виключно позитивного! Так-так, усім ворогам на зло, хоч… Read More
У п'ятницю, 4 липня, сонячна активність буде середнього рівня, ймовірність значних магнітних бур невисока. Read More
Біля села Косівка в Березівському районі Одеської області 20 травня сталася масштабна пожежа. Вогонь охопив… Read More