Професійний кулінар з Любашівки Наталя Котляр закінчила Любашівське профтехучилище. Вона може власноруч влаштувати вишуканий бенкет на весілля, іменини та інші урочистості. Неперевершеними в неї виходять й рибні страви, якими радить ласувати частіше.
Інгредієнти:
Беремо рибину 2-2,5 кг. Чистимо її, знімаємо шкірку, відділяємо м’ясо, очищаємо від кісточок. Перемелюємо і додаємо сиру підчеревину. Піджарюємо порізану цибулю з натертою морквою на вершковому маслі, додаємо манку, хліб, замочений в молоці, яйця, солимо і перчимо до смаку. Фарш ретельно вимішуємо і начиняємо рибу. Зверху змащуємо сумішшю майонезу з паприкою.
Випікаємо у духовці при температурі 180 градусів 1,5-2 години. Смачного!
Сьогодні, 19 серпня 2025 року, в ніч переговорів президентів Зеленського і Трампа Росія запустила по… Read More
У вівторок, 19 серпня 2025 року, низка вулиць в Одесі тимчасово залишаться без електропостачання через… Read More
В результаті зіткнення легкового автомобіля з автопоїздом на трасі Одеса-Рені в Білгород-Дністровському районі загинули три… Read More
Незважаючи на невелике зниження температури повітря, море в Одесі залишається теплим і комфортним для купання. Read More
Внаслідок чергового ворожого ракетного удару по території Одеської області 5 серпня 2025 року виникла масштабна… Read More
Прем'єр-міністерка України Юлія Свириденко анонсувала запуск державної програми щорічного профілактичного медичного огляду (чекапу) для громадян… Read More