Професійний кулінар з Любашівки Наталя Котляр закінчила Любашівське профтехучилище. Вона може власноруч влаштувати вишуканий бенкет на весілля, іменини та інші урочистості. Неперевершеними в неї виходять й рибні страви, якими радить ласувати частіше.
Інгредієнти:
Беремо рибину 2-2,5 кг. Чистимо її, знімаємо шкірку, відділяємо м’ясо, очищаємо від кісточок. Перемелюємо і додаємо сиру підчеревину. Піджарюємо порізану цибулю з натертою морквою на вершковому маслі, додаємо манку, хліб, замочений в молоці, яйця, солимо і перчимо до смаку. Фарш ретельно вимішуємо і начиняємо рибу. Зверху змащуємо сумішшю майонезу з паприкою.
Випікаємо у духовці при температурі 180 градусів 1,5-2 години. Смачного!
Одеський суд відправив під домашній арешт керівника «Нерум», який незаконно розширив територію дельфінарію «Немо». На… Read More
Одеса може зробити соціальні автобуси платними через високу вартість експлуатації. Місто вже спрямувало мільйони на… Read More
В Одесі відбулося чергове кадрове призначення: чиновниця з Житомира, юристка та спеціалістка з аудиту й… Read More
Ось і грудень якось непомітно завітав до нас. Звісно, і на Привоз. А він, той… Read More
В Одеській області місцевий житель налагодив канал незаконного переправлення чоловіків до Молдови. За свої послуги… Read More
Доброго ранку, друзі! П’ятниця надворі – а це, як кажуть, маленьке свято серед тижня. Навіть… Read More