Складно знайти людину, яка б не любила копчені делікатеси. Адже таку продукцію можна виготовляти не лише для себе, а й для продажу.
Але почувши про копченості, багато хто відразу ж уявляє коптильню під землею. Для неї потрібно було обов’язково рити канал завдовжки до 3 м і споруджувати саму коптильню. Робота досить трудомістка, але прогрес не стоїть на місці і сьогодні процес копчення може бути справжньою насолодою та відпочинком.
Відмінне рішення – коптильні для бізнесу, за допомогою такого агрегату ви отримаєте найсмачніші та ароматніші ковбаси, сало, рибу, м’ясо, птицю і навіть сир.
Коптильні бувають трьох типів:
Всі ми знаємо, що одні люблять продукцію холодного копчення, а інші не уявляють свого життя без риби гарячого копчення, яка просто тане в роті. Ці моменти слід враховувати. Якщо ви зробите ставку тільки на холодне копчення, можете втратити клієнтів, яким подобається продукція гарячого копчення.
Саме тому такі популярні коптильні 3 в 1 або коптильні 2 в 1. Що стосується «два в одному», то такий агрегат дасть можливість готувати вам продукцію і холодного, і гарячого копчення. А коптильня «три в одному» призначена крім цих двох функцій ще й для сушіння та в’ялення.
Для холодного копчення потрібна температура в камері не більше 25 градусів, тоді як процес гарячого копчення відбувається за 60-120 градусів. Така висока температура дає можливість ще й провести додаткову термічну обробку продукції, а сам процес гарячого копчення займає набагато менше часу, ніж при холодному способі.
В Одеській області у водоймі села Жеребкове виявили масову загибель молоді карася сріблястого та незвичний… Read More
У вівторок, 14 жовтня 2025 року, в Одесі та області синоптики оприлюднили оновлений прогноз погоди.… Read More
Якщо указ щодо позбавлення українського громадянства мера Одеси Геннадія Труханова буде підписано, його повноваження припиняться… Read More
У невеличкому нарисі авторка “Одеського Життя” Марія Котова розповідає про Одесу 1920-х — місто натхнення… Read More
Правоохоронці затримали двох юнаків, які за грошову винагороду підпалювали релейні шафи, і повідомили їм про… Read More
Кабінет Міністрів змістив офіційні дати опалювального періоду на 1 листопада — 31 березня замість традиційних… Read More