Давненько не були на нашому Привозі, на цьому вічному джерелі оптимізму та продуктового ажіотажу. Там багато що змінюється, але про це розповімо пізніше. Сьогодні, 13 лютого, відповідаємо на головне запитання: що по чому?
На атмосферному ринку не перестають обмінюватися своєрідними одеськими розмовами із серії: «А поговорити?». Спостерігаю: підходить чоловік до прилавка з овочами. Цінників немає. Запитує:
— Скільки?
Відповідь продавця спантеличує:
– Навіщо?
— Що по чому, питаю.
– Що навіщо, відповідаю.
Ну, гадаю, зараз почнеться! Анітрохи не бувало.
— Я питаю, що у вас чому?
— А я цікавлюся, ви навіщо питаєте — щоб купити чи просто так?
Ну, а ми не просто так. Ми робимо зріз цін на середину лютого на Привозі.
Почнемо з овочів:
Тепер до фруктів:
У молочний корпус!
А як з м’ясом?
Читайте також:
Привоз перед Новим роком: свинина смачна, тюлечка пісенна
Фото Марії Котової
Сьогодні все більше власників свійських тварин шукають способи оптимізувати здоров'я своїх вихованців, переходячи до цілісного… Read More
За даними Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, завтра, в неділю, 6 липня 2025 року, в… Read More
Одеський Міський сад знову став свідком живого концерту. Просто неба, біля нашої витонченої ротонди, лунали… Read More
У Чорному морі з'явилася смертельно небезпечна риба – тетраодон (відомий також як фугу). Цей хижак… Read More
Продовжуємо розповідати про цікаві історичні одеські кафе та ресторани. Цього разу вирішили відправитися в Аркадію.… Read More
Через спекотну погоду на автомобільних дорогах Одеської області введено тепловий режим: рух вантажних автомобілів обмежений. Read More