Давненько не були на нашому Привозі, на цьому вічному джерелі оптимізму та продуктового ажіотажу. Там багато що змінюється, але про це розповімо пізніше. Сьогодні, 13 лютого, відповідаємо на головне запитання: що по чому?
На атмосферному ринку не перестають обмінюватися своєрідними одеськими розмовами із серії: «А поговорити?». Спостерігаю: підходить чоловік до прилавка з овочами. Цінників немає. Запитує:
— Скільки?
Відповідь продавця спантеличує:
– Навіщо?
— Що по чому, питаю.
– Що навіщо, відповідаю.
Ну, гадаю, зараз почнеться! Анітрохи не бувало.
— Я питаю, що у вас чому?
— А я цікавлюся, ви навіщо питаєте — щоб купити чи просто так?
Ну, а ми не просто так. Ми робимо зріз цін на середину лютого на Привозі.
Почнемо з овочів:
Тепер до фруктів:
У молочний корпус!
А як з м’ясом?
Читайте також:
Привоз перед Новим роком: свинина смачна, тюлечка пісенна
Фото Марії Котової
Завдяки теплій воді та комфортній температурі повітря, пляжний відпочинок в Одесі зараз особливо приємний —… Read More
В ніч на 20 серпня російські війська знову атакували Одеську область: після ракетного удару по… Read More
20 серпня ми відзначаємо Міжнародний день медичного транспорту. Тож варто згадати, як усе починалося в… Read More
ТОВ «Бонелет» стало першою компанією в Одеському регіоні, яка почала вирощувати артишок — маловідому раніше… Read More
Доброго ранку, друзі! Тиждень набирає обертів, і щоб він був легким та позитивним, ми підготували… Read More
Сьогодні, 20 серпня, очікується підвищена геомагнітна активність. Це означає, що метеочутливі люди можуть відчувати легке… Read More