Як вибрати зимове взуття?

Зимова негода потребує більш ретельного вибору повсякденного взуття. Щоб було тепло, зручно та безпечно треба знати кілька кроків якими треба користуватися приходячи в магазин взуття.

Придбаючи зимові черевички слід в першу чергу звертати увагу не на їх зовнішній вигляд, а на підошви взуття. Від експлуатаційних властивостей матеріала, з якого виготовлена підошва залежить термін використання чобіт та їхня зручність.

Підошва не повинна бути слизькою і мусить мати підвищену стійкість до стирання та добре згинатися. А також не повинна деформуватись. Добре, якщо зимове взуття має рифлену підошву. Завдяки високим показникам зчеплення з поверхнею вона забезпечує стійкість зимовим черевикам, гарантуючи ваше вільне та безпечне пересування по льду. Також подивіться на її товщину. Чим підошва товще, тим краще – ногам буде тепліше.

 Всім цим вимогам в повній мірі відповідають підошви, які пропонує інтернет-магазин «Обув-комплект. На сайті http://obuv-complekt.com/p63665564-pdoshva-dlya-vzuttya.html ви зможете ознайомитись з багатьма моделями.

Не треба купувати зимові чоботи упритул. По-перше, нога в взутті не за розміром швидко втомлюється, а по-друге – буде мерзнути в холодну погоду.

Купуючи зимове взуття треба віддавати перевагу природнім матеріалам – а саме натуральній шкірі. Вона добре тримає форму стопи, дихає, але не пропускає вологу.

Сучасне зимове взуття радує своєю різноманітністю. Якщо ви звикли ходити на високому каблуці – це не є проблемою. Треба тільки уважно придивитися до каблука, щоб він був стійким і надійним.

Примірявши всі моделі, які сподобалися і визначившись з потрібним розміром, уважно огляньте чоботи ще раз. Порівняйте лівий і правий чобіт, перевірте відсутність тріщин і складок, а також міцність швів. Спробуйте кілька разів розстебнути/застібнути блискавку – вона повинна робити це легко і не «заїдати».

Сподіваємося, що все це допоможе вам розпочати новий зимній сезон озутими в надійне, якісне і тепле взуття, яке не підведе в суворі холоди!

Внештатный журналист

Share

Последние статьи

  • Новости

В Одессе раздался взрыв: город атаковала российская авиация

Поздним вечером 24 сентября в Одессе был слышен сильный взрыв. Перед этим было объявлено о… Читать далее

2024-09-24
  • Новости

Продлится ли в Одессе осеннее лето: прогноз погоды на 25 сентября

По информации Гидрометцентр Черного и Азовского морей, завтра, в среду, 25 сентября 2024 года, в… Читать далее

2024-09-24
  • Статьи

Художник из Одесской области показывает неповторимость украинской Бессарабии и Крыма

В Кривом Роге, который почти ежедневно под российскими обстрелами, проходит выставка художника родом из Одесщины… Читать далее

2024-09-24
  • Новости

Беглого нардепа Дмитрука задержали в Лондоне, – СМИ

Сегодня, во вторник, 24 сентября 2024 года, стало известно о задержании в Лондоне сбежавшего из… Читать далее

2024-09-24
  • Новости

В Южном снова траур: на Донбассе погиб Защитник Дмитрий Нефедов

Сегодня, 24 сентября, Южненская громада склонила головы перед погибшим героем Дмитрием Нефедовым, который принял свой… Читать далее

2024-09-24
  • Статьи

Сентябрь по-одесски: где найти частицу лета на осенних улицах (фоторепортаж)

Осень медленно, неохотно приближается к Одессе... Столбик термометра словно шутит: снова лето. Да, без жары,… Читать далее

2024-09-24