Статьи

Співпраця з Uklon: досвід водіїв в Одесі

Якщо ви замислювалися про заробіток за кермом, то все що вам потрібно – вправно керувати авто та завантажити мобільний застосунок Uklon Driver.

Як водіям почати співпрацю з Uklon?

Якщо ви бажаєте стати водієм-партнером в Uklon, перш за все, завантажте на свій гаджет застосунок Uklon Driver, зареєструєтесь в ньому і розпочніть співпрацю з сервісом. Ось покрокова інструкція.

  • Крок №1. Відкрийте Uklon Driver, після чого натисніть кнопку «Реєстрація» та заповніть заявку, або одразу перейдіть за посиланням на окрему форму для реєстрації.
  • Крок №2. У формі, що відкрилась, вкажіть місто перебування, введіть всю необхідну інформацію та натисніть «Почати реєстрацію».
  • Крок №3. Підтвердіть номер свого мобільного телефону та оберіть тип реєстрації: водій з авто — для власників автомобілів або водій в автопарку — якщо ви не маєте власного транспорту і вже самостійно обрали автопарк, у якому хочете стати водієм-партнером Uklon.
  • Крок №4. Вкажіть своє ім’я у застосунку Uklon Driver. Зробіть фото для свого профілю та завантажте у застосунок необхідні документи: фото оригіналу посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу (техпаспорт).
  • Крок №5. Надішліть заявку та очікуйте підтвердження реєстрації. Менеджер Uklon опрацює ваші дані, а результат ви отримаєте СМС-повідомленням.

До речі, для більш швидкого та спрощеного процесу реєстрації у застосунку Uklon Driver, ви можете додати свої дані через «Дію».

Після підтвердження заявки та отримання згоди на співпрацю, ви можете розпочати виконувати свої перші замовлення. Перед початком виконання замовлень ви також можете ознайомитися з розмірами винагороди, налаштувати під себе фільтри замовлень, які допоможуть зробити поїздки більш зручними.

Як здійснити перше замовлення?

В Uklon Driver є кілька способів прийняття замовлень, але щоб їх здійснити спершу треба перевести статус додатка в режим «Онлайн» (мати доступ до інтернету). Далі активувати один із режимів виклику авто, щоб отримати перше замовлення. Найпростіший режим — «Ланцюг замовлень» — система автоматично шукає та пропонує  замовлення. Коли з’явиться замовлення, у вас буде час, щоб його прийняти: для цього треба натиснути на відповідну кнопку. Після прибуття на вказану точку, проведіть «На місці», щоб райдеру (клієнту) надійшло повідомлення про ваше прибуття. Після того, як райдер сяде в машину, проведіть «Почати поїздку». А вже за прибуттям проведіть по відповідній кнопці. Після завершення поїздки розрахуйтесь з клієнтом.

Досвід одеських водіїв

Війна кардинально змінила наше життя. Тепер те, що ми не могли робити раніше, ми можемо робити краще за всіх. Яскравий приклад цього — водії-партнери, які співпрацюють з сервісом Uklon.

Ірина, 58 років: «Всі казали, що це чоловіча робота, а я почуваюсь на своєму місці»

водій Ірина

Все своє життя Ірина прожила в Одесі. Тут закінчила школу, вступила до інституту, навчилася керувати автомобілем. До речі, її стаж керування — 30 років. Потім трохи попрацювала і тривалий час була домогосподаркою. Коли почалось повномасштабне вторгнення, жінка вирішила спробувати себе в ролі водія-партнера в онлайн-сервісі Uklon.

— Із сервісом Uklon я співпрацюю з лютого 2023 року. Довго вагалася і була не впевнена, чи зможу впоратися з цією діяльністю. Через війну матеріальне становище сім’ї погіршилося: чоловік втратив роботу, тож потрібно було якось заробляти. А потім в інтернеті побачила повідомлення, що Uklon запрошує водіїв до співпраці. Я зателефонувала до оператора і мені сказали, що треба зареєструватися у застосунку. На це пішло десять хвилин.

Наступного дня до Ірини зателефонував менеджер сервісу і запропонував розпочати поїздки. Жінка погодилася. Звісно, спочатку в роботі Ірини були труднощі: вона думала, що добре знає Одесу, але виявилось, що в місті багато провулків, про які не чула. На щастя, був навігатор, який допомагав орієнтуватися.

— Мій перший день співпраці почався о восьмій годині вечора. Я дуже хвилювалася — клієнтів було вже вдосталь. Першими були дівчата, які відпочивали в Аркадії. Їх треба було відвести до селища Приображенське (Ленселища). Я не дуже орієнтувалася в тій місцевості, але клієнтки все показали. Зараз я почуваюся впевнено. В мене багато товариських клієнтів, особливо серед переселенців, яким дуже хочеться поговорити. Дехто просить увімкнути музику, навіть чайові за це залишають.

Ірина співпрацює з сервісом Uklon на власній машині. І їй це подобається, оскільки вона самостійно планує свій графік. Взагалі жінка намагається виконувати замовлення з ранку до обіду. У цей час люди їдуть на роботу, або по своїх справах.

— Всі казали, що це чоловіча робота, що я втомлюся. Але я себе почуваю добре і, навпаки, півдня проводжу вдома. Я розпочинаю поїздки вже о пів на восьму ранку. І виконую їх, наприклад, до обіду. Влітку замовлень трохи більше, можу їх виконувати до шостої чи сьомої вечора. З мого досвіду, виконуючи замовлення на власному авто, середній заробіток взимку — це приблизно 1200 гривень. Влітку — це 2000-2500 гривень, не рахуючи чайових. І це не дивлячись на те, що в мене витрата пального —10-11 літрів бензину. Але мені приємно, навіть, якщо людина просто скаже: «Дякую!». Один чоловік взагалі сказав, що в Uklon повинні працювати лише жінки (посміхається).

Особливо співпраці Ірини з Uklon радіють дівчата, завжди кажуть: «О, нарешті, за кермом жінка». А ось чоловіки частіше турбуються про машину та питають, чи не шкода використовувати своє авто. Але Ірина вважає, якщо за автомобілем слідкувати — проблем не буде. Обслуговує автомобіль своїм коштом.

— Мені в оренду не вигідно брати автомобіль. Вийде більше збитків. Що добре в Uklon, так це регулярні знижки для водіїв-партнерів, якщо в тебе хороший рейтинг. Особливо восени. Нещодавно на святкові дні в них було 0 % винагороди сервісу за надання доступу. Часто беруть 5 % винагороди, і вважаю, що це не погано. Усе залежить від того, скільки ти заробиш. Мене, поки що, все влаштовує.

Ірина також вважає, що співпраця з сервісом Uklon підходить для людей, які через повномасштабну війну змушені були залишити свої домівки. Людина зможе заробити достатньо, щоб, наприклад, орендувати квартиру. Навігатор допоможе орієнтуватися в місті, особливо зараз, коли в Одесі йде активне перейменування вулиць. Для жінок ця діяльність також безпечна, оскільки на випадок загрози у застосунку Uklon Driver є окрема кнопка SOS.

 

Ігор, 51 рік: «Я непогано реалізую себе з Uklon»

водій Ігор

Ігор — одесит у четвертому поколінні, за фахом — юрист. Має великий стаж водіння на легкових та на вантажних автомобілях. Раніше онлайн-сервісом Uklon користувався разом із сім’єю та друзями. Однак через повномасштабне вторгнення та втрату роботи Ігор сам став водієм-партнером. Каже, що це рішення Всевишнього, адже за понад рік співпраці з Uklon він здобув репутацію найкращого водія в Україні за версією Uklon Driver, виконавши 8735 замовлень.

— Чому я обрав співпрацю з Uklon? Тому що цей сервіс, на мою думку, найнадійніший в Україні. Говорю це з власного досвіду. До цього я працював з іншими сервісами, але вони не принесли жодної користі. Війна сильно вплинула на заробітки. Роботи стало менше, але жити все одно потрібно. А співпраця з Uklon поки перекриває потреби моєї сім’ї. Також я вважаю, що працювати з сервісом Uklon — це статусно. Для пасажирів — це засіб розкоші, комфорту, швидкості та безпеки під час пересування містом, особливо в час війни. Це пріоритети, які потрібно розуміти водієві-партнерові.

Ігор зізнається, що його успіх у співпраці з онлайн-сервісом Uklon зумовлений поважним ставленням до кожного райдера. Для нього це не просто клієнти, а люди, на місці яких можуть бути його мати, дружина, діти, сестра чи друзі. Кошти, які він отримує за виконані замовлення, є його заробітком. Також на це впливають подяка від клієнта та щира оцінка роботи Ігоря.

Я виконую всі замовлення, які мені дають клієнти: Бізнес, Комфорт, Стандарт. Сервіс Uklon непогано мотивує водіїв-партнерів. Наприклад, за якісно виконані замовлення я отримав 40 поїздок без винагороди сервісу, а згодом — сертифікат на 20 літрів палива. На початку війни Uklon знизив винагороду сервісу за надання доступу до 5%, що було дуже вигідно. Періодично проводять акції для водіїв-партнерів, наприклад, якщо виконуєш певну кількість замовлень — 15 або 50, винагорода сервісу знижується. Мене також підтримують в ситуаціях, коли пасажири незаслужено знижують рейтинг, адже знають, як я працюю.

Зараз Ігор працює на автомобілі, який орендує самостійно. Щодня сплачує певну суму фізичній особі, відповідає за заправку авто та зміну масла. Чоловікові так вигідніше та зручніше працювати.

Мій день починається о восьмій ранку, коли я вмикаю застосунок Uklon Driver. Виконую поїздки приблизно до сьомої години вечора. Потім можу заїхати додому на годину чи дві, щоб приділити час сім’ї, і знову повертаюся на замовлення  — до самої комендантської години. Основна локація прийняття мною замовлень — центр міста.

Тарифи за кожне замовлення визначає застосунок Uklon. Однак, за якісне обслуговування водій-партнер може отримати також бонус у вигляді щедрих чайових від клієнтів. Деякі навіть вражають.

Я довго не хотів зв’язувати себе з діяльністю райдхелінгу. Я не знав можливості самого застосунку. А коли розібрався, зрозумів, що працювати можна. Є свої нюанси, але вони не страшні. У будь-якій ситуації можна зателефонувати оператору і проконсультуватися.

На думку Ігоря, водій, який співпрацює з сервісом Uklon, має розуміти, що це відповідальна діяльність, вона включає як взаємодію з людьми, так і управління автомобілем. Клієнти бувають різними, але головне — тримати себе в руках і забезпечити їм комфорт, що вплине на заробіток.

Переваги співпраці з Uklon

Все ще сумніваєтеся, чи варто почати співпрацю з Uklon? Ознайомтесь із перевагами, які можуть вас переконати.

  • Вільний графік — ви самостійно обираєте, коли виконувати замовлення, контролюючи свій час та заробіток. Це дозволить поєднати кілька справ водночас або зробити співпрацю з Uklon додатковим джерелом доходу.
  • Заробіток — виконуючи замовлення у вільний час лише по 2 години 5 днів на тиждень, ви можете заробляти до 12 тисяч гривень і до 50 тисяч гривень, якщо співпрацюватиме із сервісом по 8 годин на добу, 6 днів на тиждень. Але не забувайте — чим більше замовлень, тим більший заробіток.
  • Вигідні умови — Uklon постійно аналізує конкурентне середовище, щоб забезпечити максимально вигідні умови для водіїв-партнерів залежно від міста.
  • Зручні замовлення — застосунок Uklon Driver побудований так, що ви отримуєте всю необхідну інформацію про замовлення до його підтвердження: тип оплати, відстань, вартість та кінцеву точку.
  • Мотивація до співпраці — водіям-партнерам доступні бонуси за реєстрацію та виконані поїздки. А також в Uklon є окрема програма лояльності для водіїв-партнерів – DriverUp, де доступні знижки та ексклюзивні пропозиції, завдяки яким можна заощаджувати на пальному від партнерів сервісу, як от OKKO, WOG, автозапчастинах та догляді за авто, страховці та лізингу, їжі та напоях.
  • Інклюзивність — Uklon відкритий до співпраці з водіями, які мають порушення слуху або мовлення. Лише потрібно вказати це під час онлайн-реєстрації.
  • Гендерна рівність та безпека— сервіс активно працює над залученням до співпраці жінок. А щоб співпраця була не тільки прибутковою, але і безпечною, у застосунку Uklon Driver є кнопка SOS для екстрених ситуацій. Що цікаво, рейтинг водійок-партнерок у сервісі зазвичай вищий за середній, вони також отримують чайові за поїздки вдвічі частіше.
  • Цікава діяльність — ви матимете можливість взаємодіяти з різними людьми, насолоджуватися водінням і постійно бути в русі, отримуючи заробіток.

*на правах реклами

Share

Последние статьи

  • Статьи

Самые сильные землетрясения, какие были в Одессе

Многих одесситов не на шутку всполошило землетрясение 16 сентября 2024 года. «Одесская жизнь» решила напомнить… Читать далее

2024-09-17
  • Новости

В Одесской области поймали поджигателей авто полицейских (видео)

В Одесской области полицейские задержали двух молодых людей, которые по заказу «куратора» подожгли полицейский автомобиль. Читать далее

2024-09-17
  • Статьи

Можно ли усыновить ребенка во время действия военного положения

Усыновить ребенка во время действия военного положения можно, но это не так просто. В этом… Читать далее

2024-09-17
  • Новости

Одесса отпразднует День пожилых людей фестивалем «Планета долгожителей»

Приближается одиннадцатый фестиваль «Планета долгожителей», который ежегодно проходит в Одессе благодаря неустанным стараниям общественной организации… Читать далее

2024-09-17
  • Статьи

Ошибки, которые мы совершаем при уходе за домашними животными

Домашние животные – наши верные друзья и члены семьи, но, к сожалению, даже с лучшими… Читать далее

2024-09-17
  • Статьи

Оккупированный Геническ: как там живут украинцы летом 2024-го

Лето в этом году в Геническе, что на оккупированной части Херсонщины, было совсем не холодное,… Читать далее

2024-09-17