Сучасні футболки для вагітних

Сучасні футболки для вагітних – це справжні витвори мистецтва, що вражають креативністю та добрим гумором. Майбутні матусі вибирають такі веселі вбрання, щоб підкреслити свій стан й відвернути увагу оточуючих безпосередньо від змін фігури. У цей чудовий період жінкам необхідно відчувати себе добре й постійно відчувати позитивні емоції, тому креативний одяг тут буде доречним як ніколи.

Форми, що поступово ростуть, провокують прекрасних леді корегувати звичний гардероб і відмовлятися від улюблених речей. Кричуща проблема «нічого надіти» під час вагітності вирішується лише за допомогою спеціального одягу. Виробники разом із талановитими дизайнерами винайшли спосіб об’єднати необхідну функціональність і стиль, щоб майбутні матусі могли створювати вражаючі й оригінальні образи, перебуваючи в цьому чудовому стані.

Сьогодні на ринку представлені моделі всіляких відтінків з різними барвистими принтами. Найбільш популярні написи «пузожитель» та «Kinder СЮРПРИЗ», а також завзяті послання від маленького бешкетника. Такі креативні футболки для вагітних можна знайти за приємною ціною, наприклад, у магазині modalaz.com.ua. Одяг зазначеної категорії обов’язково виготовляється з натуральних матеріалів (бавовни) та відрізняється просторим і зручним кроєм. Майбутнім матусям у цей період і так досить важко, тому футболка не повинна дратувати шкіру або заважати вільно рухатися.

Найважливіший етап в житті жінки має супроводжуватися океаном посмішок і позитивних вражень, але зміни фігури можуть зіпсувати настрій або навіть викликати депресію. Дизайнери з усього світу взяли на себе виконання відповідальної місії – піклуватися про емоційний стан майбутніх матусь.

Талановиті художники вигадали безліч веселих принтів, що позначають стан прекрасних дам і відповідають на найпопулярніші настирливі запитання. Тепер вагітним красуням не потрібно багатозначно зітхати після слів «а ти погладшала» або «Коли з’явиться малюк?», адже на животику буде красуватися малюнок «пузожитель» або гучне й вичерпне «як народжу – так скажу». Футболка з оригінальним зображення або висловлюванням стане чудовим подарунком майбутній мамі від люблячого чоловіка, друзів, колег або рідних. Та й самі вагітні дівчата не проти оновити гардероб стильною та кумедною дрібничкою. Таке вбрання стане чудовим подарунком для коханої дружини, яка носить під серцем маленьке щастя.

Внештатный журналист

Share

Последние статьи

  • Статьи

Мстители из Савранского леса: как в Одесской области действовали партизаны во время Второй Мировой

В годы Второй мировой войны Одесская область, части Винницкой и Николаевской областей с 19 августа… Читать далее

2024-09-22
  • Новости

В Одессе перекрасили в цвета украинского флага известный советский танк «На испуг» (фото)

Сегодня в Одессе неизвестные перекрасили в сине-желтый цвет известный танк «НИ-1», установленный в сквере на… Читать далее

2024-09-22
  • Статьи

День осеннего равноденствия: традиции и приметы

Каждый год в сентябре происходит осеннее равноденствие – дата, когда день и ночь будут иметь… Читать далее

2024-09-22
  • Статьи

Борис Барский рассказал, почему он не переходит на украинский язык

Известный одесский комик и художник Борис Барский, ставший известным благодаря “Маски шоу”, откровенно поделился своим… Читать далее

2024-09-22
  • Статьи

В Одессе переулок Вильямса переименовали в Карпенко-Карого: чего мы не знали о знаменитом украинце

Переименования затронули в Одессе и переулок Вильямса. Теперь он носит имя Ивана Карпенко-Карого. С его… Читать далее

2024-09-22
  • Новости

Где в Одессе сегодня не будет света до вечера

Сегодня, в воскресенье, 22 сентября 2024 года, в Одессе из-за проведения плановых работ жители некоторых… Читать далее

2024-09-22