• Ціни б’ють рекорди: скільки коштують основні продукти харчування на ринках Одеси та області

    Ціни б’ють рекорди: скільки коштують основні продукти харчування на ринках Одеси та області

    • 7-09-2024 16:31

    З початком осені асортимент на прилавках одеських ринків все ще тішить око яскравою палітрою овочів та фруктів. Багаті вітамінами та корисними елементами дари природи — у пріоритеті в покупців. Хоча ціни на низку продуктів вже м’яко натякають: літня різноманітність на фінішній прямій. А значить, овочі та фрукти скоро стануть «тепличними» та «привізними», а вартість вітамінного набору зросте в рази. Так, в Україні вже третій тиждень поспіль дорожчають помідори. За даними аналітиків, несприятливі погодні умови негативно вплинули на врожай ґрунтових томатів. Їхня вартість варіюється в межах.

  • В Одесі співробітник ТЦК підняв руку на жінку, – соцмережі (відео)

    В Одесі співробітник ТЦК підняв руку на жінку, – соцмережі (відео)

    • 7-09-2024 15:56

    Сьогодні, 7 вересня, в Одесі стався черговий скандал за участю співробітників ТЦК та СП: співробітник відомства напав на жінку.

  • Сьогодні Україна відзначає День воєнної розвідки: чиє це свято

    Сьогодні Україна відзначає День воєнної розвідки: чиє це свято

    • 7-09-2024 14:28

    Цього суботнього дня, 7 вересня 2024 року, в Україні відзначають свято тих, хто стоїть на варті державних інтересів та забезпечує нашу безпеку – День воєнної розвідки. Це особливе свято, особливо в дні повномасштабної війни, адже військові дії неможливі без розвідки, і саме цей рід військ робить усе можливе, щоб українці мали майбутнє на рідній землі. На перший погляд, робота бійців невидимого фронту непомітна, але при цьому дуже важлива для національної оборони країни.

  • В Одесі тимчасово змінюють маршрути тролейбуса та популярних автобусів

    В Одесі тимчасово змінюють маршрути тролейбуса та популярних автобусів

    • 7-09-2024 12:59

    Завтра, в неділю, 8 вересня 2024 року, в Одесі відбудеться півмарафон Independence Half Marathon до Дня Незалежності України. У зв’язку з цим тимчасово змінюються схеми руху міського громадського транспорту – одного тролейбуса та кількох популярних маршруток.

  • Війна, день 927: ворожий «шахед» намагався атакувати Раду

    Війна, день 927: ворожий «шахед» намагався атакувати Раду

    • 7-09-2024 11:38

    Сьогодні, у суботу, 7 вересня 2024 року, розпочалася дев’ятсот двадцять сьома доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. І наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам відчутних втрат у живій силі та техніці, виснажуючи ворога вздовж усієї лінії бойового зіткнення. Більше подробиць – у зведенні «Одеського життя».

  • Про село Дубинове: вікові дуби, віники та цілюще джерело

    Про село Дубинове: вікові дуби, віники та цілюще джерело

    • 7-09-2024 10:31

    Дорогою на Саврань неможливо оминути-об’їхати мальовниче село Дубинове — неофіційні «ворота» громади, яке зі сходу межує з Миколаївщиною, а з півночі, через Південний Буг, — з Кіровоградщиною.

Останні статті