Новости Одессы и Одесской области

Подорож до Одеси: чим так приваблює до себе це особливе місто

Подорож до Одеси: чим так приваблює до себе це особливе місто

Перелік туристичних напрямків, відкритих українцям для подорожей, в останні роки значно розширився. Поїздка на відпочинок за кордон потроху стає звичним способом цікаво провести відпустку. Не менш привабливі для відпочиваючих і всесвітньо відомі туристичні центри України. Одне з лідируючих місць серед них за кількістю гостей займає Одеса.

Це місто, в атмосфері якого чарівність старовини поєднується з вируючою сучасністю. Воно пережило часи розквіту і занепаду, його завойовували, руйнували і відновлювали представники різних народів і культур, чому Одеса і зобов'язана своєю абсолютно незвичайною атмосферою. Минулі епохи залишилися в багатомовності іі населення та унікальній місцевій говірці, в неймовірній архітектурі, в притаманних тільки цьому місту звичаях, ритуалах і святах. У ньому завжди є на що подивитися, чому здивуватися, зрадіти і т.д. У будь-якого його гостя, звідки б він не прибув, залишаються найприємніші спогади.

Сучасна Одеса – це повністю європейське місто з притаманними їм діловитістю, чудово розвиненою інфраструктурою, рівнем обслуговування і великим вибором всіляких розваг. Туристи тут завжди зможуть знайти заняття до душі, оскільки гостинна Одеса пропонує:

  • широкий вибір екскурсій різних тематик (історичні, тематичні та ін.);
  • чудовий пляжний відпочинок на узбережжі Чорного моря;
  • заняття улюбленими видами спорту;
  • поїздки по святих місцях;
  • оздоровчий відпочинок;
  • чудеса гастрономії і прекрасні вина.

Ще однією з переваг такого відпочинку можна назвати транспортну доступність. Дістатися до міста можна різними видами транспорту: залізничним, авіаційним, морським, автобусами. Головний залізничний вокзал щодня відправляє і приймає потяги по Україні і в країни далекого і ближнього зарубіжжя. Дізнатися розклад поїздів до Одеси треба заздалегідь, щоб вчасно купити квитки. Транспортні вузли міста розташовані дуже вдало. Мандрівникам неважко доїхати від вокзалу до будь-якого району. Відмінно розвинена туристична інфраструктура Одеси дозволяє недорого здійснювати поїздки у будь-якому напрямку. Відпочиваючих чекають комфортні готелі, затишні ресторани, величезний вибір товарів на будь-який смак, привітність місцевого населення, яке вміє приймати гостей. Тож проведена тут відпустка обов'язково запам'ятається найкращими враженнями, яскравими емоціями і можливістю побачити багато нового.

Внештатный журналист

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции