Новости Одессы и Одесской области

Заява Української Асоціації Медіа Бізнесу про спробу тиску на інтернет видання «Одесская жизнь»

Заява Української Асоціації Медіа Бізнесу про спробу тиску на інтернет видання «Одесская жизнь»

Логотип УАМБУАМБ звертає увагу медіа спільноти на чергову спробу залякування незалежних ЗМІ в Україні та закликає об’єднати зусилля для захисту прав журналістів.

Інформуємо колег про те, що проти редакції одеського інтернет видання odessa-life.od.ua подано судовий позов, який виглядає як помста за активну участь видання у подоланні корупції в Україні.

Так, з позовом до видання та ВГО «Автомайдан» Одеський осередок звернувся вже колишній прокурор Коробко Ю.В. Саме активне висвітлення боротьби громадськості із зазначеним чиновником у ЗМІ, як зазначають в редакції видання, дозволило звільнити останнього з посади та призвело до судового позову.

УАМБ звертає увагу на особливу важливість об’єктивного розгляду цієї справи судом адже йдеться про захист основоположних прав і свобод громадян України. Окрім того, саме публічна увага і розголос справи щодо доброчесності чиновника – на переконання співробітників видання – великою мірою вплинули на те, що реальні дії таки були вчинені, іншими словами, чиновника було звільнено.

УАМБ закликає ЗМІ Одеської області об’єднатися для захисту та приділити увагу висвітленню цієї справи.

Для цього надаємо контакту інформацію:

Справа № 522/16462/17, суддя Ільченко Н.А. Приморський суд м. Одеси.


Логотип «Одесская жизнь»«Одесская жизнь» —  це інформаційно-новинний міський портал. Це самостійний інтернет проект створений на базі он-лайн версії газети «Одесская жизнь». Портал «Одесская жизнь», в першу чергу, ставить перед собою задачу висвітлювати життя міста Одеси та Одеської області. Ми намагаємось робити це об’єктивно, цікаво та незалежно.

Сайт: https://odessa-life.od.ua

Телефони: (048) 734-22-77, (0482) 36-69-35

e-mail: [email protected], [email protected]


Об исковом заявлении Коробко Ю.В. и первом судебном заседании читайте в наших предыдущих новостях.

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции