Новости Одессы и Одесской области

Будь МОЛОДИЙ з Молодим в Одесі! (ФОТО)

Будь МОЛОДИЙ з Молодим в Одесі! (ФОТО)

За підтримкою концертно-театрального агентства  «Exclusive» в  Одесі пройдуть гастролі Київського 
академічного Молодого театру, який представляє три яскраві спектаклі:

  • 2 липня — американська комедія «Однорукий»,
  • 3 липня — вистава для дорослих «Підступність и кохання»,
  • 4 липня — іронічний детектив «Загадкові варіації».

На сцені театру зіркові актори: Стас Боклан, Олексій Вертинський, Лілія Ребрик, Катерина Кистень, Дмитро Суржиков та Марк Дробот.

  

Загадкові варіації – Дуель без антракту

Загадкові варіації – Дуель без антрактуОдин із найбільш відомих драматургів сучасності, майстер непередбачуваних сюжетних поворотів та тонкого інтелектуального гумору – Ерік ЕмануельШмітт та два народних артиста України, зірки сучасного кіно та театру – Станіслав Боклан та Олексій Вертинський,  створюють надзвичайний детектив, з пострілами, зізнаннями та  іронією під назвою «Загадкові варіації».

Дивакуватий журналіст прибуває на безлюдний крижаний острів заради  інтерв’ю знобелівським лауреатом, письменником-провокаторомдля маленької колонки в провінційній газетці.  Але виявляється, що автор ненавидить журналістів, а розмова весь час зводиться до розпитувань про якусь жінку? Хто вона? І нащо їм ця доленосна зустріч?

Виставу, що вже декілька років йде з аншлагами і має звання «візитівки Молодого», глядачі дивляться декілька разів поспіль. Що змушує людей повертатися знову і знову до проживання цих шалених емоцій, цієї гойдалки від сліз до сміху за декілька секунд? Відповідь така ж загадкова як і сама історія.

Вистава — переможець  численних фестивалів та конкурсів, серед яких  звання «Кращої вистави 2014р.», за версією міжнародного фестивалю «Мельпомена Таврії»; Премія «Київська Пектораль 2013» у номінації «За кращу чоловічу роль»;  Срібний диплом за кращий акторський дует Міжнародного форуму «Золотий Вітязь» (Росія, м. Москва) ; Нагорода за кращий монолог на фестивалі "Чехов Фест", та інші.

  

Однорукий – Американська комедія з антрактом

Однорукий – Американська комедія з антрактомАмериканський гумор та українська душа поєдналися в інтригуючій комедії без цензури та гальм від найвідвертіших акторів Молодого для найсміливіших глядачів.

Народний артист України Станіслав Боклан, зірка понад 90 фільмів та серіалів опиняється у дуже незручному становищі. Його герой – Кармайкл втрачає ліву руку за таємничих обставин, але стає володарем огидного і похмурого характеру. Він вирушає на безкінечні пошуки частинки себе. Але ось черговий обман —  закохана парочка торгашів марихуаною, нігер та типова блондинка,  вирішили продати викрадену руку з музею, запевнивши, що це його рука. Розлючений Кармайкл погрожує підірвати їх разом з готелем, поки вони прикуті наручниками. І як же в цьому шаленому фарсі обійтися без ексцентричного портьє у виконанні майстра гумору, володаря фільмографії у понад 130 ролей, улюбленця публіки —  Дмитра Суржикова.

Мартіна МакДона називають Тарантіно для театру, який створює чудернацьку казку для дорослих.Тут життя-  це тяжкий сон, де переплутані фантазії і реальність, де всі винні один перед одним і, при цьому, нескінченно самотні, часом по-дитячому безпорадні і потребують людяності, милосердя та доброти.

Трилер, комедія, психологічна драма, чорний гумор, детектив і ще бозна що, лише б  змушувати глядачів сміятися, здригатися від жаху та дивуватися.

Опинившись на Міжнародному театральному фестивалі «Мельпомена Таврії 2016р.» вистава «Однорукий» однозначно сколихнула склад журі та глядачів, здобувши перемогу відразу у трьох номінаціях: "Краща вистава";  "Режисура" та "Чоловіча роль" (Станіслав Боклан). А премія «Київська Пектораль» віддала перемогу у номінації «Кращачоловіча роль другого плану» ДмитруСуржикову.

  

Підступність і кохання – Вистава для дорослих на 2 дії

Підступність і кохання – Вистава для дорослих на 2 діїВсесвітньо відомий шедевр класика німецької літератури Фрідріха Шиллера,  який вже понад два століття не сходить з провідних сцен світу, розповідає дивовижну історію піднесення леді Мільфорд, коханки герцога, у виконанні Ліліани Ребрик,  яка прагне досягти найвищого піку слави, багатства й жіночого щастя. Її нерозділене кохання до Фердинанда, сина герцога,  штовхнуло Леді на безчесний вчинок — зруйнувати стосунки молодих закоханих.

Тут з’являється ще одна перепона – секретар герцога Вурм (Марк Дробот),  закоханий негідник та безчесний інтриган, який засліплений пристрастю до юної дівчини наважується на злочин. Хворобливе піклування матері (Катерини Кістень), вседозволеність герцога (Валерій Легін), справжні фехтувальні бої у світі ризику та боротьби за кохання.

Режисер вистави, Андрій Білоус, відкидає на другий план всі політичні баталії, закладені в сюжет п’єси і досліджує любовну історію цих молодих людей, зберігаючи всю красу та розкіш епохи, в яку створена п’єса. Питання свободи, вільного кохання та бажань  пронизує всю виставу та вирішується найбільш неочікуваним  вчинком.Любов, що стає причиною підступності, і підступність, яка не здатна завоювати любов.

В наші дні не так часто можна зустріти п'єси, наповнені вічними темами, романтичними мотивами. Адже для цього потрібно мати сміливість душі та готовність почуттів!


Квитки в касах міста, за телефоном 772 33 72, та на сайті: https://odessa.kontramarka.ua/ru/sites/molodoj-teatr-gastroli-437.html

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции