Новости Одессы и Одесской области

Одесская область получила нового начальника образования

Одесская область получила нового начальника образования

Александр Лончак«Одесская жизнь» сообщает, что глава Одесской ОГА Максим Степанов назначил нового руководителя департамента образования и науки Одесской областной государственной администрации.

Им стал чиновника из Окнянского (переименованного Красноокнянского) района Одесской области Александр Лончак.

Напомним, что ранее в одесский регион был назначен еще один новый глава районной государственной администрации (РГА).


СПРАВКА:

Александр Лончак закончил Южноукраинский национальный университет имени Ушинского в Одессе.

Потом работал главным специалистом областного управления образования и науки, руководил отделением образования Красноокнянской райгосадминистрации, а позже был замом председателя этой же РГА.

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Влад
Влад
6 лет назад

тепер маріонетка-Лончак О.А. при владі на новому місці, можна красти більше, слизький, єхидний і хамхто хоче почитайте на моїй (Влад Грачевський) сторінці у фейсбуці всі його «походеньки».

Влад
Влад
6 лет назад

Інформація до роздумів
Дорогі односельці що ж це робиться????Як я раніше писав про те, що заступник голови адміністрації Лончак О. А. працюючи і у відділі освіти (будучи у партії регіонів-маріонетка) і вже на посаді заст. голови адміністрації неодноразово крутив фінансовими махінаціями (займався корупцією) ну і звичайно машини міняв(купував) як «рукавички», на свою «чесну зарплату». Так і зараз, працюючи на посаді заст. голови адміністрації Лончак О. А.-маріонетка пригрівся і знахабнів по всій видимості з «корешем» т.в. голови адміністрації Бельциком І. М. накрутили і нахімічили фінансами не малі гроші (раніше виставляв платіжку на зарплату). Пропрацювавши рік з гаком на зазначеній посаді пан Лончак О. А. купив вже сьогодні (на «зарплату») іномарку, яка коштує не малі гроші (сотні тисяч гривень). Скажіть будь ласка, звідки такі гроші???? Відповідаю-на «зарплату», всі посміялися, ну природно комусь і не смішно (один працює щиро, а інший краде і йому начхати на всіх). Повне беззаконня, корупція і мала того їде цей «бізнесмен» пан Лончак О. А. («бідний займався фермерством орав землю, тримав бджіл, курей, гусей, свиней, худобу», «збирав» на машину і ще був заступником голови адміністрації) в м. Одесу, та ще й роботу собі купив в департаменті освіти(начальником), добре влаштувався аферист-маріонетка. Зрозумів, що «брат, кореш» Бельцик їде, залишає його і при нинішньому новому керівництві йому вже красти, займатися фінансової корупцією не буде можливості, значить треба вчасно змитися («змотувати вудки»). Ось Вам і колишнє керівництво, один(голова) пішов по «доброму», двоє (Бельцик і Лончак побраталися, неодноразово відпочивали по бодягам і борделях, ну звичайно було за що гуляти) на крали та тікають безкарно не відзвітувавши перед народом і нинішнім керівництвом (якому теж мінус за то що не вимагатимуть від них фінансового звіту за період їх діяльності, а так просто відпустили ) під шумок поки в Україні не стабільність і некараність ось таких діячів корупціонерів. Ні щоб взяти і «потрясти» Лончака і «кореша» звідки у них такі фінанси. Ганьба.

Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции