Новости Одессы и Одесской области

Мешканці Одещини урочисто зустріли воїнів 28 окремої гвардійської механізованої бригади (ФОТО)

Мешканці Одещини урочисто зустріли воїнів 28 окремої гвардійської механізованої бригади (ФОТО)

Мешканці Одещини урочисто зустріли воїнів 28 окремої гвардійської механізованої бригади, які виконували завдання в зоні АТО.

Мешканці Одещини урочисто зустріли воїнів 28 окремої гвардійської механізованої бригадиЗ квітами, посмішками та щирими оплесками зустріли своїх земляків – учасників бойових дій в зоні АТО, військовослужбовців 28 окремої гвардійської механізованої бригади оперативного командування «Південь», мешканці Лиманського району Одеської області.

Під час урочистої зустрічі пролунало чимало теплих слів від представників місцевої влади, військовослужбовців оперативного командування «Південь», громадських організацій, волонтерів, рідних та близьких.  На захисників Батьківщини чекав смачний домашній обід і народні пісні у виконанні артистів колективу художньої самодіяльності.

Вже найбличим часом особовий склад військового з’єднання, після відпочинку й  відновлення боєздатності, повернеться на передову.

Варто зазначити, що з початку проведення антитерористичної операції на Сході України воїни 28 окремої гвардійської механізованої бригади героїчно обороняли селище Марьїнка та інші населенні пункти Днецької та Луганської областей.

За мужність та відвагу проявлені під час оборони територіальної цілісності  України понад 200 військовослужбовців уславленого військового з’єднання було нагороджено державними та відомчими нагородами.

Сергій Даниленко, м. Одеса

Фото автора.

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции