Новости Одессы и Одесской области

Астролог: Україну чекає велике очищення

Астролог: Україну чекає велике очищення

Провидець передбачає оновлення влади на початку 2016 року.

Ім’я астролога Болеслава Вишківського не знайдеш на останніх сторінках щоденних газет. Майстер передбачення по зоряному небу переважно працює над індивідуальними картами, ретельно вивчаючи астральні фактори. Але зараз він зміг зробити астрологічний прогноз для України на 2016 рік. Астролог дивиться у майбутнє з обережним оптимізмом.

Відповідно до впливу транзитних планет, зокрема Сатурна, 2016 рік для України буде не менш бурхливим, ніж попередні. Надія на досягнення рівноваги в державі та суспільстві є, але швидше в другій половині року. Можна передбачити нові випробування для всього народу.

На відміну від 2014-2015 років, перебіг та результати збурень будуть здебільшого мирними та конструктивними. Вплив Місяця та Меркурія говорить, що в суспільних процесах буде більше здорового глузду, відстоювання основних цінностей народу та окремої людини. Таким чином, процеси в державі будуть направлені на її відбудову, досягнення злагоди та добробуту. Знак війни поступово відійде в тінь, основні процеси відбуватимуться всередині країни.

Пік напруженості слід очікувати навесні, на переломі зодіакального року, тобто в березні та квітні. Тут можна побачити конфлікт – з одного боку, сильний струс в політичному житті, з іншого – знаки Риб та взагалі стихія води націлена на мир та спокій.

«Я трактую це як ще одну зміну владу, але зроблену мирним та законним шляхом. Вірогідно, це будуть дострокові вибори до парламенту та наступна зміна уряду. Воду можна розуміти як оновлення, очищення України від корупції, яка зараз процвітає при владі, — пояснює астролог Вишківський. – Ці стихії покровительствують жінкам, тому я точно можу сказати – на цих виборах переможе жінка, яка очистить владу та відбудує нашу країну».  Після цього Україну чекає поступовий перехід до спокою та важкої відбудови на протязі другої половини 2016 року.

Прогноз для  України добрий, можна очікувати на позитивні тенденції. Головне —  вдумливо пройти бурхливі місяці, щоб вплив планет та стихій підкріпив вибір суспільства на користь країні.

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции